2012-12-31

Catpicture


Groundhog day

Groundhog day är en underskattad film, some funny shit ey.

Ibland känns det som att jag lever i Groundhog day; varje morgon klockan 06 börjar allt om från början och allting är precis detsamma, dag efter dag efter dag.

Nä. Nu ska jag inte göra er depressiva på självaste nyårsafton.

Happy new years eve!

381 kcal

Jag har i alla fall förbrukat 381 kcal idag och sad to say: inte genom vuxenlek utan genom vanlig sketen träning. Fast sketen och sketen, det gör mig gladare att använda min kropp på ett konstuktivt sätt.

Värdelöst vetande.

Om jag hoppar hopprep i en timme förbrukar jag 635 kalorier.

Om jag leker barnlekar i en timme förbränner jag 318 kcal.

Det är inte särskilt konstigt att ungar gör av med mycket energi för de går ju aldrig de springer jämt etc.

Om man ägnar sig åt vuxenlekar i en timme förbrukar man ynka 95 kcal (vem fan jökar i en hel timme hahahaha hej skavsår!)

Meh serri!

Asså serri, jag har ingen lust, egentligen skulle jag bara vilja skita i skiten och gå och lägga mig klockan åtta i ren protest. Jag är sur och tjurig, butter, apatisk jag vill bara vara ifred.

2012-12-30

Nyår.

Min kompis förbarmade sig över mig och bjöd in det femte hjulet (jag) till i morgon. Nej det var väl inte riktigt så men det känns lite så, som om jag våldgästar, nej jag vet att det inte är så, det var ju hon som frågade, jag har inte yppat ett ord, det är inte som om att jag bjudit in mig själv, fy, nej hon frågade, men... tja... lite så, känns det, för jag har pratat med henne om min ensamhet, vilken känts mindre på sistone men hon tycker synd om mig, det vet jag, jag vill inte att någon ska tycka synd om mig det avskyr jag, jag tycker inte synd om mig själv. Äh. Det känns lite pinsamt. Som ett välgörenhetsfall. Den ensamma singeln bjuds in som en god gärning. Äh! Men, men. Ja, ja. Jag blev glad, det är inte det. Hm.





Superlimsolycka.

Jag slet bort en stor bit hud från min fingertopp efter att ha råkat limma ihop dem när jag försökte laga min sons jacka. Smärtan.

2012-12-29

En studie i ytlighet.

http://www.familjeliv.se/Forum-4-362/m68118361.html

And... there you go.

Det är just precis den här typen av människor som jag gladeligen skulle betala biljett till freak-show på cirkus för att bevittna men sorgligt nog existerar de i verkligheten och det är, för mig, fullkomligt häpnadsväckande. Jag gapar i ordlös stumhet.

Jag är "Elgog" i tråden.

Qué?

Man blir alltid lika glad och nyfiken varje gång man har en etta på den lilla vänskapsgubben på FB och man blir alltid lika konfunderad när den där ettan visar sig vara en typ tolvårig valp som posar i truckerkeps framför spegeln. Okej inte tolv kanske, runt 17 då. Vad vill en sådan mig? Vi bor i samma förort ja men snälla lillen jag är 33 goin´ on 34 och jag har inte smak för lammkött även om du tycker att jag är en MILF höhöhöhöhöhöhöhöhö. ?

2012-12-27

En humanistisk hycklare.

Det har börjat sitta tiggare på marken vid stationerna. Folk säger att man inte ska ge dem pengar men vad vet de? För att de tillhör någon liga? För att de är narkomaner? För att de har tagit sig hit från Ukraina i tron att de skulle få ett jobb så att de kunde skicka hem pengar till sin fru, sina barn och sin gamla mamma men nu i stället blev fast som uteliggare utan möjlighet att ta sig tillbaka hem?

Jag skiter i vilket. Eftersom jag är en djupt troende humanist är det min sak att bry mig. Varje medmänniskas lidande är min sak.

Fast det man, jag, egentligen borde göra är att ställa frågan "where are you from and how can I help you?" och sedan köpa ett par rena kläder och en flygbiljett hem med några tusen på fickan.

Men gör jag det? Nej. Så jag antar att jag är en hycklare.Mitt medmänskliga leende hjälper inte ett skit.

Fast humanism handlar även om det lilla, att varje gest av vänlighet om omtanke räknas. Det är det jag hänger mig fast vid.

2012-12-26

Han tänker utanför lådan.

- Men du ska rita så att du följer prickarna.
- Ja veeeeet men ja VILL inte!






Tager du denna stövel, att älska i nöd och lust, till döden skiljer er åt? Mja. Okej då.


Jag hittade dessa på Haléns. Det var väl inte: wow det var mer det kan nog växa fram en kärlek mellan oss. 





Love at first sight

Ja det hände mig idag. 

För ni förstår: det är med skor som med kärlek, i alla fall för oss tjejer. Man går omkring och skrotar utan en tanke på något särskilt och så plötsligt: tjong! och man ba: wow, där är de! Min reaktion när jag såg dessa skönheter var att utropa: NEJ! För jag fattade ju att jag inte hade råd, eller råd och råd jag skulle kunna köpa dem men jag har lovat mig själv att vara ekonomisk så det är även det en likhet:  Yippe! Och man vet att den där och jag skulle göra oss fantastiska tillsammans men liksom  kärleken så vill skon 99, 999999 ggr av hundra inte passa eller så är den för dyr eller så handlar det om omständigheter eller så har någon annan hunnit före och de är slut och så får man typ... nöja sig med några mediokra pjucks som man egentligen inte alls ville ha men de är ju så praktiska och fotriktiga och det är ju snöblaskigt ute et cetra. 

Hur blev den här texten så deprimerande?

Nåväl. This shoes baby. Yeah.





Asså vem fan bryr sig, seriöst?

Det är ofta under nyhetstorka som den här rubriken dyker upp: "DE TJÄNAR MEST DÄR DU BOR"

Eh: jaha?

Vem är intresserad? Finns det verkligen någon som är intresserad? Varför då? Och vilka är det som finner detta intressant?

Tycker ni att det är intressant?

2012-12-25

flexitracks


Flexitracks-bana - godkänd



Mormor och plupp granskar manualen.

Jul at casa de Anna


Oh?

Till min stora förvåning ser jag att jag inte har spenderat mer än drygt 3000 kr. allt som allt på julen, det kanske låter mycket i endels öron men jag trodde verkligen att det rörde sig om mycket mycket mycket mer.
Good work.




?

Eh, den där Steffo på TV4 nu på morgonen beter sig som ett riktigt rikspucko.

2012-12-23

Wooh

You can have it your way, how do you want it




Vita tänder

Apropå tänder: vad har hänt här? Har han målat dem med Tipex?




Ska man skratta eller gråta? Skratta, tycker jag.

Ett annat minne seglar upp till ytan. Jag, vid baren, cirka klockan 02-ish, lutar mig fram mot en man och säger...

- Wow. Du har verkligen perfekta tänder!

Hm. jag är verkligen strange. Ja och proud dårå.

Antar att jag inte är den juliga typen.

Koka knäck? Stöpa ljus? Binda julkrans? Griljera skinka? Kandera äpplen? Sylta?

Nääääh.


Pinsamma dyckesbeteende

Ett disigt minne seglar upp till ytan av att jag igår tog tag i en tuss brösthår som stack ut ur en killes skjorta och glatt frågade: "Vad är det här?"

O. My. Freakin´. God.

*gömmer huvudet i skam*

Fast det var faktiskt ganska kul hihihihihi

y´re never to hangover for a catpicture


The day after yesterday

Dagen efter är alltid lika rolig: ligga på en säng och försiktigt andas in och ut för att rummet ska sluta gunga alternativt ligga på soffan och glo på Ghostbusters - misär! För schleten för att orka göra något vettigt men samtidigt för rastlös för att kunna sova. Underbart.

Igår?

Mjah. Så där. Hur kul kan det i och för sig bli på en liten krog alldeles intill Väsby station? Det kan bli kul, jag har haft kul där men inte igår, det var mediokert. Kämpade mest mot att inte dratta omkull som en äkta fyllkaja (vilket misslyckades, sad to say) jag är brukligtvis aldrig så drucken men av någon anledning blev jag det igår, antagligen på grund av att jag knappt ätit något på hela dagen. Pinsamt.

Och nu betalar jag priset! För det finns alltid ett pris mina barn, alltid. *hick!*

Fick dock ta emot stora mängder komplimanger från N´s sambos kompis, det var najs, han verkar... typ ha en crush på mig. Bland annat fantiserar han om mig, delgav han (eh? bör jag bli generad?) och så följer han mig på facebook:
- Jag förföljer dig på facebook...
- Va?? (skriker i örat pga. dövande basdunk)
- Inget!

En hel kväll av drucket: "du är schåååååå vacher! du är schåååå schnygg! ååå om ja inte va gift! ja vill ha dig! du e underbar!"

Hm. Ja. Men vänta nu: du har en fru mannen. Fast tack för komplimangerna! Itts najs to bi lövd.

Nu ska jag stapla till Hemköp för föda.


2012-12-22

En bitch i kassakön.

Jag var en jobbig kund i kassan på leksaksaffärn. Ser ni det där långa bandet med klistermärken? En och en är värda 1:- i rabatt. Nåväl jag hade samlat på mig 4 långa band. Dessa måste man ta med sig till affärn om man ska kunna nyttja rabatten och jag trodde i min naivitet att kassörskan bara skulle räkna dem och sen var det klart men neeeeeeeeeeej 
(djup irriterad suck) - Du måste klistra dem i boken!
- Skojar du?
- Nej! (sliter fram ett häfte)
- Eh okej, du kan låta dem (den långa, ringlande kön bakom mig) gå före mig så fixar jag det.
- Nej det går bra (sammanbitet)
Hon börjar klistra upp märkena ett och ett med en stampande, svettig, lynchmordisk kö bakom mig.
Den andra kassörskan, arg som ett bi:
- Du måste hjälpa henne kolla hur många som väntar!!!
(tittar på henne om om hon vore en komplett imbecill) - Det var just därför jag erbjöd mig att låta dem gå före! Ni borde verkligen ha ett annat system det här är ju absurt! (pekar på klistermärkena).
- Det är för att barnen ska tycka att det är roligt!!
- Visst men i en sån här situation, det är ju fan sjukt, räkna dem bara så att det går fortare liksom.
Sammanbitet arbetar kassörskorna vidare med nästa kund.


Det är komplicerat.


Köpte en liten skyddsängel i glas till min sjuka bror, från min son, tänkte jag, med bifogad hälsning. Trots mina ibland hatiska känslor gentemot den han har blivit finns en sorg och saknad så stor att världsrymden i dess oändlighet ter sig liten. För den du var, älskade bror; god jul.






Mössa du räddar mitt anseende gång på gång

Det bästa med vintern är att man kan dölja a bad hair day i en mössa.

 Här försöker jag vara ghetto "YO man ya eyballin´meh woman??! Am gonna getcha bee-atch!"
Eh.

When I was very young

Så här stylish är jag om morgnarna. En förbild för allt vad Hollywoodfruar och modebloggerskor heter. Ja, jag har glasögon och ja de har gått sönder, jag har tillfälligt lagat dem med en hårsnodd och lite tejp, nej jag går inte ut så, jag har linser annars.

 Jag fann att en liten man har ritat i mitt anteckningsblock, han har lärt sig att rita huvudfotinger, kolla in den längst ned! Såååå söt, den har lite hår dessutom :) Han har lärt sig skriva bokstäver också, jojjo han brås på sin mor som lärde sig läsa och skriva när hon också var 4 år!

Kattbild 22 december.


Nothing changes on new years day




If heels could kill.

Hey hey kidz här har ni mina nyårsskor whop! whop!


Gick ni på det? Jag skojar bara med er, det här är ju såklart mina innetofflor på jobbet.

We are still here

Näe. Jorden gick inte under. Jag antar att de bara fick slut på stenplattor helt enkelt.



2012-12-21

cat


Stupid.

I morgon ska världens dummaste människa (pekar på mig själv) ned och handla det sista och ska dessutom gå på, håll i er: bolaget.

Min enda önskan till jul är att jag kommer levande hem och inte dör krossningsdöden mellan en fet farbror och en rad barnvagnsmaffioser.

Julbestyr

Nej, den är inte till min pappa, hahaha! Det skulle isf vara till honom som ett väldigt sarkastiskt skämt. Det är till fjuppens pappa, från fjuppen. Inuti är det en kopp med texten "Min pappa har stil!"

Några klara.
 Jag köpte mig ett litet glitterdiadem.
För övrigt gör mig julkomersen rabiat. Jag känner hornen växa ut i pannan, huggtänderna spricka upp ur tandköttet, svetten lackar under täckjackan och den feta tanten tränger sig förbi mig och en bortskämd unge puttar mig i ryggen och barnvagnsmaffian är ute och slow motion-går 4 i rad och ja ba... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *tar fram rullen med juligt presentpapper och slår vilt i blindo omkring mig* DÖ DÖ ALLA SKA DÖÖÖÖ!!

Närå. Men jag blir lite arg.


Rapport

Phew! nu är det sista gjort innan jullovet. Ska bara gå upp med en bunt papper och lämna på min arvtagerskas bord på min gamla avdelning, det känns en smula märkligt men också lite hehehehehe *växande djävulshorn*

Så nu ska jag käka med min kollega och sen ska jag shoppa julegåvor sen ska jag hem och glo och förhoppningsvis träna

Hej ja har förvandlats till Kissie

Den äldre herrn

Det sitter en äldre herre på mitt rum och författar en reseräkning. Ibland låter det som om han har somnat och jag sneglar ditåt men då sitter han och tittar ut i rymnden, andra gånger låter det som om han har fått en hjärtattack och rosslar sitt sista andetag och då tittar jag till i förskräckelse för jag vill ogärna ge honom mun mot mun metoden (ehuru jag skulle såklart göra det om han faktiskt tuppade av det måste jag ju) men då sitter han djupt lutad över pappret och plitar med sin blyertspenna.

Houston we have a problem

 Min lillfjupp önskade sig prompt Spiderman-flexitracks fastän han inte vet vad Spiderman är för något



Men igår hade han ändrat sig och vill i stället ha sin kära gamla McQueen... Tur att jag har sparat kvittot.

Where´s the p a a a t e e y y ?

Det blir utgång på lördag med N och A wiiiiiiiiiiiiiiiiiii

2012-12-20

OMG LMFAO






Nyår bland söderbröder

Hm, kanske ska fira nyår på söder, för första gången barnfri sen 2008, yaowza..

Linda Skugge has done it again.

Wow. Hon har verkligen inte kommit över sin bitterhet. Som vi alla vet har all bitterhet sitt ursprung i osäkerhet och avundsjuka. Skugge önskar alltså undermedvetet vara en av de där bimbosarna med stora pattar.

Jag var också en sådan som Skugge under hela min skoltid men jag reagerar med att ilskna till över att någon hänger ut tjejer på ett sexistiskt sätt, inte på att jag inte tillhör den uthängda skaran. Det beror på att jag har kommit över min bitterhet.

Jag flänger inte heller med håret eller trånar och karlar blir inte vansinniga på mig för den sakens skull, snarare tvärtom skulle jag vilja påstå, beroende på karln i fråga då eftersom allting är relativt (och de karlar som blir vansinniga på mig för att jag inte fnissar och flänger med håret eeeh, varför skulle jag vilja ha en sådan karl? Jag är inte intresserad av att bli gillad av dryga och ytliga människor oavsett kön. Nej, en karl med hjärnan intakt tack!) att karlar ilsknar till på Skugge beror nog snarare på hennes egocentrerade, hatiska bitterhet och inte på hennes hårfärg eller tuttstorlek.



http://debatt.svt.se/2012/12/20/instagramupploppet-handlar-inte-om-sexism-det-handlar-om-hat/

Ja. Jag har blivit fullkomligt KNÄPP. Eller så är jag bara gravt uttråkad.

Snälla idka icke otukt på detta sätt barn!! JESUS dog på korset för er skull på det att ni icke må ägna eder åt ogudaktiga ting liksom urringade blusar, hedniska jultomtar, snuskiga tankar, kränkande bruna pepparkaksgubbar, och, herre giv mig styrka: samlag innan äktenskapet!!!!!! LÅT MIG FRÄLSA EDER FRÅN ONDO!


Eh. Väntar på blixten från ovan som kommer slå mig till marken för denna parodi.
Närå. Finns the Big Chief så har hen humor, trust me.

Exet´s hämd på fejjan (jag HATADE mio)

Mikael -har gjort ett inlägg iAnna
Eftersom du avslöja min julklapp så kan jag nu avslöja din. Jag vet att du letat överallt efter den.
 
Gilla · · · för 39 minuter sedan ·

Ett helt meningslöst bildinlägg om absolut ingenting.

Ja se de snöar de va väl rolit hurra

 Stjärnan i öster hälsar herren välkommen till jorden
 Åså lite mer snö
 ännu en stjärna
 en blyg liten tomte i lussetåget, tittade hela tiden ned på sina vantar som om det pågick något alldeles exeptionellt intressant där, så sött så jag var tvungen att hålla i mig i närmsta träd för att inte springa fram och pussa de blyga, runda kinderna
 Skåden den dyra juleklappen á 700 kronor för några bitar plast i form av spiderman.
 Jag ber en förmiddagsbön om Rod Stew... eh jag menar såklart ett fint hårt paket under granen (NEJ! Suskon!! Inte ett sådant hårt paket och definitivt INTE Roddans!!! Ge er!)

Illustration över min jobbmotivation.

 Åh den som ändå fick gå på Rods konsert men vad är väl en bal på slottet, får googla på bilder av honom i bar överkropp i stället.... mmm... jaaa... Rod... låt mig få... kamma ditt brösthår...?
JA JAG SKA SLUTA NU!!

Merry christmas baby (djup flämtande röst drypande av smörig honung)

Jag laddade upp den här bilden på mitt ex FB (sonens pappa alltså) med texten: "ÄNTLIGEN har jag hittat din julklapp!!". Skämtet är att han, exet, är jordens grabbigaste kille; triatlet, mekaniker etc.

För övrigt kan jag om än motvilligt se framför mig vilken sorts publik Rod har: tanter á 50+ som alla blir till sig i trosorna när Roddan smörsjunger merry christmas baby, och all they want for christmas är Roddan, naken på fällen under trädet med bara en liten, liten tomtemössa på huvudet, och kanske en på det andra huvudet också. Hähä.

Nu får jag lägga av med denna nakenhetsfixering - what is happening to me??

För övrigt 2 såg jag än gång av obegripliga anledningar en dokumentär om Roddan (det fanns väl inget annat på TV för tro nu inte att JAG vill ha Rod naken under min gran no way in HELL!) och hans band och hans gitarrist tror jag att det var fnittrade och sa att han och Rod hade haft tusentals sexuella  möten med kvinnliga fans under sina dar, ja de var så erfarna att de skulle kunna arbeta som gynekologer, ja, han sa exakt så och varje gång jag ser eller hör Roddan så tänker jag på det där och får en lätt äckelkänsla när jag associerar underlivssvamp, kondylom och andra åkommor med honom.

Captic of the day


Apokalypsen!

Okej eftersom jorden går under i morgon - vad tycker ni att jag ska hitta på för chenanigans denna sista dag i livet? Råna banken? Fast vad nöje skulle det bringa jag skulle ju inte kunna njuta av pengarna. Springa naken genom kommunhusets korridorer med bara en liten, liten tomteluva på huvudet? Hm det hör inte till top 10 på min lista över things to do. Gosa med en tiger? Mja då kommer domedagen direkt är jag rädd. Äta 20 påsar chips och supa mig redlös? Hahaha det är ju ingen skillnad från en vanlig fredagskväll! *SKOJAR!* Rita dit en gringo-mustach, gå upp till bossen och säga "ey muchacho do vara micket idiotisk hombre!"? Ja, kanske.

Äh jag tror att jag håller mig till planen och limmar dit strategiska bomullstussar över kroppen, smörjer in mig med leverpastej och springer naken genom ett hägn med hungriga björnar.

Varför handlar det mesta av mina förslag om att jag ska vara naken? Någon freudian där ute som har en teori?