2013-01-31

Tadaaa!

Nu ska ni få höra ungar; jag har varit och motionssimmat med min kompis, köpte t.o.m träningskort. Nu är det slut på ugglandet i ensamhet senni. The power of my state of mind is mine and mine only, if not in case of an emergency that is.

2013-01-29

Nagelteknolog.

Finns det något mer "white trash" yrke än nagelteknolog?

Hygientekniker framstår som så mer sofistikerat jämte detta men vem är jag att döma? Barn av en barnskötare med 15 000 kronor i månadslön och utemöbler tjänstgörande som köksmöbler i mitt barndoms kök? Just det: ingen. Jag bara spottar ur mig nonsens till höger och vänster så att saliven kastar blänkande spindeltrådar från min mun, som ett slags äcklets livlinor.

Vad i helvete snackar jag om?

Jag vet i fan.

Kan man ta semester från sig själv?


Jag gillar Jonas Gardell samtidigt som jag ogillar honom. Han är rolig och väldigt själfull men han är samtidigt väldig självcentrerad vid sin persona och sin stjärnstatus. Denna självcentrering är den vagel i ögat som hindrar mig från att verkligen gilla honom.







O my god: som om någon skulle bry sig vad jag anser om Jonas Gardell? Va? Förstår ni nu varför jag är så trött på mig själv?

2013-01-25

Om jag bara finge en enda önskan.

Mina tarmar bubblar på ett oroväckande vis. Är det dags nu? *ser med kallsvett upp mot skyn, sluter ögonen och ber att det må vara lindrigt*

Va? Verkligen? Schyrre!

En glad överraskning är att via ett årsbesked upptäcka att man har 4300 kr. på ett sparkonto man hade glömt bort.

2013-01-24

Simultankapacitet

Att arbeta hemifrån samtidigt som en liten står bredvid ens ena öra och babblar och ställer frågor om inköp av bord samt begär öppning av diverse lerburkar och begär omedelbar observation av utfärdat konstverk på byxa i form av ett långt, tjockt och rött tuschstreck, det kallas för simultankapacitet.

Captains logg

We are the Calicis, resistance is futile.







2013-01-23

Menade du "rotmos"?

Mitt rättstavningsprogram vill byta ut "mother fucker" mot "rotmos"??

Kyparn! En psykedelisk korv tack!


Lekte med lera i hans kök lite.


Han gjorde ett hjärta till sin mammi.



Jag gjorde en gubbe som kräktes.

 Å så lite mat. Pizza med pepperoni, ägg och en psykedelisk korv.

Jaså, det var därför!

- Mamma du har inte klippt naglarna på mej de va därför ja kräktes.

Ha. Ha. Ha. *automatiskt telefonsvararskratt*

Jag härmar försäkringskassans automatiska telefonröst när jag knappar in våra personnummer på sidan för anmälan av tillfällig föräldrapenning: "Noll- Åtta. Noll. Fyra. Noll. Sex." sedan skrattar jag.

Egocentreringen brer stillsamt ut sig, likt en glaciär i skymningen. Och Gud såg att det var gott.

Houston we have a vomit.

Klockan 05:30 levererades spyan, som en organisk morgongåva från landet Calici. Med sin vackra brun-gula färg prydde den mitt lakan och puppens ben och tröja och med sin utsökta arom väckte den mig till en ny dimension av orgasmiska i doftupplevelser. Jag flöt likt en eterisk varelse genom rummen med lakanet fladdrande efter mig, som en kräkets fanbärare, mot tvättmaskinen, ehuru jag skulle vilja rama in detta bevis på gudomlighet men jag har bara 2 lakan att tillgå.

Äh va fan.

Jag slet lakanet ur sängen och försökte andas med munnen medan jag i huvudet skräckslaget startade nedräkningen till mitt eget kräksmarathon. Underligt nog kom det bara en omgång från den lilla. Vad är Calici upp to this time...?

Fråga.

Varför förekommer det enbart män i reklam för bilmärken?

Är det bara män som kör bil? Får bara män ha körkort? Är bil ett strikt manligt ting? Är det mannen i hushållet som bestämmer över stora och viktiga spörsmål såsom inköp av en automobil?

En stilla undran, bara.

Fiskporr??

http://www.genusfotografen.se/

Kolla in detta! Fan vad absurt! Otroligt roligt och spot on skrivet dock!

2013-01-21

Hej. Du. Har. En. Leverans. Från. IKEA.

Blev just uppringd av en automatisk telefonsvarare från IKEA. Det kändes en bit underligt att tala med en mekanisk mansröst (men det är väl det jag får hålla tillgodo med hohohohoho! närå) som uttalde mitt efternamn på ett mycket komiskt sätt.

I hate to interrupt you judging me

Hejsan jag skolkar idag. Försöker att inte avsky mig själv för det. Fast varför skulle jag det? Jag är ju förkyld och har varit det i 7 dagar nu? Men jag antar att det är den lilla polisen i mitt huvud som gormar något om att en förkylning är väl förfan inget att skolka för din odugliga lodis!

Men du? Håll käften.

2013-01-20

I love this song


Vad hände med den här tjejen?


Skratt-terapi.

Jag skall med varje centimerer av mig själv gnugga mig i positivitet som vore jag en ohyvlad stock och posiviteten grovt sandpapper. Nya nervtrådar skall växa ut. Min chef säger att om man sitter med en penna i munnen så att munnen är i ett leende så får det hjärnan att känna varaktig glädje, detta gav upphov till några roliga tänkta scenarion och skratt på fikarasten men ännyvej, jag skall tejpa fast en penna i min mun.

Nej jag skojar bara. absurd är jag inte.

Don´t cry for me next door neighbour.

Blev andfådd och svettig av att skura badrummet.

Gå över nu då.

Den här djävla förkylningen är precis likadan som i tisdags och jag har gått upp 3,5 kilo över min matchvikt sedan jul och jag hatart men jag är för tillfället oförmögen att göra någonting åt saken för förkylningen håller mig i sitt bomullsinlindade, orkeslösa grepp. MADDAFAKK!

Sen undrar jag återigen om jag ska köpa kort på SATS eller på Medley, på Medley kan jag simma, vilket jag tycker om och Medley kostar blott 350 per månad eller 600 för en månad medan SATS kostar horribla 1200 kr. i ingångsavgift och sedan absurda 550 kr. i månaden!
Fördelen med SATS är att det ligger precis bredvid jobbet vilket innebär att jag kan pipa dit på lunchen och köra ett pass eller pipa dit efter jobbet och köra ett pass medan Medley ligger i hemsocken en bussresa från stationen vilket betyder att jag först måste åka hem med pendeln (10 min.), vänta på bussen (10 min.) och åka bussen (5 min.) 25 minuter in alles, det är ju ingenting egentligen men det kan ha en betydande skillnad n är det kommer till att vara konsekvent.

Fan vilket trivialt babbel.

2013-01-19

Som en fars.

Det är någon reality-såpa på elvan om några societetsmänniskor i New York och huvudpersonen har skiljt sig från sin man och hennes mamma är arg på henne för det på grund av att hon anser att hon riskerar sitt rykte och lämnar en perfekt statuslägenhet på upper east side.

Jezuz christ. Snacka om ytligt. Tänk att det verkligen finns sådana människor i världen. Deras umgänge och fester ter sig som rena cirkusföreställningar. Hamnade jag någonsin i den världen skulle jag bara stå och gapa. Eller skratta hysteriskt. Det är helt sanslöst. Inte ens om jag vore dollarmiljardär skulle jag ha den minsta lilla önskan att ingå i en sådan absurd och verklighetsfrånvänd värld.

Wow.


2013-01-18

Den svenska polisens övervåld och förakt.

Jag har respekt för den svenska poliskåren och tycker att det är bra att de finns medn jag anser att man bör ändra attityd för som jag skrivit tidigare tycker jag att den svenska polisen i gemen använder övervåld och onödigt förakt och arrogans. Bland annat börjar de skrika tillbaka till folk i stället för att hantera situationen professionellt. Jag har all förståelse för att de är människor som kan bli provocerade som alla andra, jag blir också provocerad emellanåt i mitt yrke men på jobbet har jag min "jobbkostym" på mig och jag hanterar sådana situationer så professionellt jag kan.

Titta bara på ett avsnitt av "112 på liv och död" så förstår ni vad jag menar. Titta sedan på ett avsnitt av "Cops" och ni ser en monumental skillnad mellan svenska och amerikanska poliser, de amerikanska poliserna är hövliga och korrekta medan de svenska är nedlåtande och burdusa, oftast helt i onödan.

Jag har till och med upplevt de svenska polisernas övervåld i verkliga livet, indirekt.

Det var när jag och mina kompisar var mellan 18 och 19 år. Vi hade varit på fest och satt på den sista tunnelbanan hem. Med oss hade vi den alkohol som blivit över av det vi tagit med oss, med ungdomens oförstånd satt vi och drack varin öl på tunnelbanan. Tåget stannade vid en station och på perrongen stod en grupp poliser som gick in i tåget för rutinmässig observation. En av dem såg våra burkar och började skrika med sina lungors fulla kraft: "DET ÄR FÖRBJUDET ATT DRICKA ALKOHOL PÅ TÅGET!!!!!!!! GE OSS FLASKORNA!!!! GE OSS FLASKORNA FÖR FAN!!!!" varpå vi smått chockat gav dem flaskorna och en av oss undrade varför de skrek, till svar skrek polisen: "MAN KÄFTAR INTE EMOT STOCKHOLMSPOLISEN!!!!!!". Fint så.

Poliserna gick ur tåget och dörrarna stängdes. Vi började prata något om vilken idiot et cetera och en av oss gjorde då dumheten att när tåget började åka flina och visa fingret mot poliserna.

Då rusade den skrikande polisen fram och hejdade tåget som stannade med ett ryck. Han sprang vrålande in i tåget och slet upp vår kompis ur sätet: "MAN VISAR FÖR I HELVETE INTE FINGRET FÖR STOCKHOLMSPOLISEN!!!" varpå han bände vår kompis armar bakom hans rygg. Vår kompis protesterade och undrade vad fan de höll på med och det var inte meningen att visa fingret och herregud lugna ned dig och så vidare. "KÄFTAR DU EMOT??!?!?" vrålade polisen "KÄFTAR DU EMOT STOCKHOLMSPLISEN!! NU DJÄVLAR ÅKER DU IN!!!" och han slet tillsammans med sin kollega ut vår kompis, vi följde efter, han släpade honom alltjämt vrålande över hela perrongen och alla stirrade i chock, till oss skrek han: "FÖLJ INTE EFTER!! FÖLJ INTE EFTER STOCKHOLMSPOLISEN!!!"

Vår kompis protesterade nu högt, för denna behandling var helt absurd, som vore han en bankrånare eller terrorist. Poliserna drog honom upp och ut på gatan där de tvingade ned honom på marken och satte handfängsel på honom alltjämt med den vrålande polisen i örat: "MAN KÄFTAR INTE EMOT STOCKHOLMSPOLISEN!!! HÅLL KÄFTEN!!!!" vi försökte resonera med dem och förklarade att vår kompis hade druckit och att det var dumt att han visat fingret men var det här verkligen nödvändigt och så vidare. Då hotade de med att vi också skulle "åka in" om vi inte "höll käften".

De höll vår kompis nere på marken i 45 minuter innan de slutligen släppte honom och vi fick åka hem.

Dumma!

Jag sitter här och undrar varför jag släpade mig hit öht. Jag orkar inte. Jag är sjukig.

2013-01-17

Oäkta töntar

Och jag KAN INTE låta bli att gång på gång reta mig på (eftersom jag är en smula cynisk, eller snarare realistisk, och allergisk mot allt som är oäkta) att ALLA, precis ALLA på dejtingsajterna, män som kvinnor, är jublande lyckliga, ja näst intill saligt positiva människor som ser livet som en klackspark, de är så absurt positiva att de nästa gör på sig! ALLTING är idel solsken och "det ligger i pajpen!" och det finns inte ett endaste litet mikromoln på deras himmel.
Dessutom lever ALLA helt GALET intressanta och innehållsrika liv, ALLA har båtar och ÄLSKAR skärkården, ALLA har hoppat fallskärm, vandrat barfota genom Amazonas och ätit stekta marsvin till lunch, simmat med hajar, träffat Nelson Mandela, levt som asket i Indien, byggt en lada i Tanzania med bara händerna, simmat över Atlanten och fan åkt till månen!

THIS DRIVES ME INSANE!

Jo jag vet att man liksom i ett CV bör framhäva sina positiva sidor och erfarenheter men det finns gränser även där, om man känner behovet av att göra sig mer intressant än vad man är så tycker jag att man är patetisk, om man däremot verkligen har upplevt alla dessa ting eller liknande - grattis, vad kul, men hitta inte på, krydda eller överdriv bara för att ge sken av att du är en vansinnigt intressant människa, det är det som är pudelns kärna: att känna att man måste ge sken av något extraordinärt eller "lyckat", det är det som irriterar mig. De reflekterar heller inte över att bara för att man har gjort alla dessa ting så innebär det per automatik inte att man är en bättre eller mer lyckad människa bara för det, att vara en bra och lyckad människa har nämligen ingenting med hur många exotiska resor du gjort att göra och om man tror det är man läskigt infantil.

Du kan ha rest till månen och tillbaka men du är fortfarande den du är inuti och det är allt som räknas, i alla fall för mig. Kanske är det därför som jag passar illa på dejtingsajterna.

2013-01-16

Laila Bagge.


...och vi kan lägga ännu en till listan av rikspuckon. Denna ack så boskapsdumma skara av total inskränkthet där det egna medvetandet är den enda lilla tillslutna låda som har tillgång till all absolut sanning.

Jag må verka dömande men jag... anser att en frisk, vuxen människa utan neurologiska problem eller utvecklingsstörning har ett ansvar att upplysa sig själv så gott den förmår. Kanske kan man då konstatera att Laila lider av någonting eller så kan man konstatera att hon valt att stanna i sin lilla låda. Jag vet inte, jag är blott en lekman.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article16076232.ab

Sömn.

Förkyld. Halsontig. Tjurig men ändå skrattig. Vill sova. Älskar att sova. Kan inte begripa de männsker som inte gillar detta, vad är fel på dem? Tänk om man bara behövde typ en timmas sömn som människa, tänk vad mycket tid man skulle ha, vad skulle man göra med all den tiden? Männskan sover bort en hel tredjedel av sitt liv, när man ser det så så känns det lite läskigt men helt förståeligt klockan 06 när du vaknar och halsen bränner och sinnet är luddigt av bomullstussar.

2013-01-14

Lagens långa arm.

Jag har ägnat dagen åt att läsa lagtext, skollagen för att vara exakt, det gör mig lätt vindögd men... och här kommer det pinsamma: jag går igång på det som en inbiten nörd går igång på en ny Startrekfilm.

Jag tycker att det är coolt. Töntigt va? Ja men det skiter jag fullständigt i för jag är så bortom allt vad andra tycker eller inte tycker om mig som jag någonsin kan komma, tror jag i alla fall, kanske kan jag komma ännu längre, livet äro outgrundligt, men i alla fall. Så är det.

Jag känner mig smart som en hjärnkirurg när jag upptäcker fel efter fel i delegationsordningen och därefter hittar rätt paragraf. En smart apa kanske skulle kunna utföra samma arbete (?) men låt mig leva i villfarelsen, okej? Någon slags självbedrägeri måste jag väl kunna ägna mig åt.

AaaaaHIIAAAIAIAIAIAIAIAIAIIAAA!

Ökande halsont och en tonårstjej på pendeln som skrikskrattade på ett galet irriterande vis framkallade grav strypningslusta. HÅLL KÄFTEN!

Aoow.

Jaha och så fick man plötsligt inom loppet av 2 timmar ont i halsen så att man kvider vid sväljandet. Är det streptococer igen månne?

Mupp.

Jag blir arg när någon ger mig skälsord på nätet, varför, liksom?

Fast jag behöver ingen krisgrupp eller så som många kändisar verkar behöva när de gråter ut i media över alla elaka nätmobbare.

Fjärt.

Hejsan

Jag har inget att rapportera.

2013-01-12

Hon är tuff, den där lilla.

Min mor var här och lämnade våra familjealbum på min begäran. Jag ska skanna in alla foton och göra ett eget album.

I kväll tittade jag igenom dem. Tiden före KATASTROFEN. Man ser mig nästan alltid i min äldsta brors famn, han ser ut att älska mig, att vilja beskydda mig och vara mig nära, jag tittar på mitt lilla ansikte och min lilla kropp i den röda klänningen och den blonda kalufsen, så liten och knubbig och mottaglig för världens och pappas ondska och man kanske kan tro att jag känner sorg när jag ser henne men nej, jag är ledsen för allt svårt den där lilla tjejen tvingades gå igenom men jag ser på hennes ansiktsuttryck att hon är tuff, att hon kommer att klara sig, hon har något oböjligt över sig, jag ser det i blicken, de underskattade henne, de allra flesta i hennes väg, men de hade fel.
Hon lärde sig att dölja sin styrka när det behövdes, för att inte provocera dem till att våldföra sig på henne, hon intog tapetblommans bortglömda roll som skydd men det var inte den hon egentligen var, hon har aldrig varit någon tapetblomma.

Hon är en överlevare.

Eh jaha?

Mejl från man på dejtingsajten:

"Tänk i vissa relationer är man varandras fångar. Man
tillåter inte varandra att ha skoj. Är det kärlek om
man inte unnar sin partner att ha egna intressen ?
blir liksom som en fotboja. Såg ett par på Ica som
bråkade om vem som glömt handlingslistan. När jag
tänker efter är det inte så dumt att vara singel ändå.
Vill jag lägga upp ett par leriga skor på bordet ja då
gör jag det."



Eh, jaha? Vad gör du här då? Och framförallt; vad vill du mig?

Oh yeah let me braid your hair pretty boy!

What a lovely song!

But he´s not the slightest bit ugly but the complete opposite *MJAAAOOOOO!*



typ så

Barnkanalen visar en tecknad serie om en trälpojke som är arg på den allsmäktige länsriddaren.
- Jaha, han vill göra revolution mot feodalismen.
- Va e de?
- Det är.... äh det är för krångligt att förklara.
- Är de när riddare e dumma mot pojkar?
- Mm. Typ så.

2013-01-11

Jaja, vi dör ju iaf tillsammans.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16054367.ab

Rubriken var vinklad som om asteroiden skulle träffa jorden, jag: "Jahapp. Ska jorden gå under nu alltså (klappar puppen skämtsamt på rumpan) ja, ja då dör vi i alla fall tillsammans."

2013-01-10

Det var en gång en mjölktand

Tanden är tappad!

Han visste dock inte var det hade skett och hade därför ingen tand, vilket bekymrade honom eftersom han ville att Tandfén skulle komma.
Dock hade vi extrem tur för efter en koll i bygghörnan hittade jag mot alla odds den lilla, lilla tanden på golvet! Alla barnen var mycket intresserade av att titta på den och fråga om den och även titta på gluggen i hans mun.

Tanden kom med hem och på kvällen la jag den i ett glas vatten vid hans säng. Jag sa att Tandfén kommer genom fönstret när man sover för att hämta barnens mjölktänder till félandet, de samlar på mjölktänder och brukar lägga en guld- eller silverpeng i glaset. Tandfén är ungefär lika stor som en barbie-docka och har guldvingar och kan trolla, hon är blyg, det är därför hon kommer när barnen sover. Jag var ju naturligtvis tvungen att dikta ihop denna beskrivning eftersom han, som alltid,  kräver en detaljerad rapport. Han var mycket noga med att poängtera att han såg fram emot en GULDPENG på morgonen.
Jag hade tyvärr ingen (!!!) men när han hade somnat smög jag in och bytte ut tanden mot en femma + en gammal glaskristall från ett örhänge.
När han vaknade på morgonen sa jag att tandfén gett honom en silverpeng – men! – även en DIAMANT för att hon tyckte att hans tand var så fin. Detta godtogs. Diamanten fick följa med till dagis och visas upp för alla och envar.

2013-01-09

Mjölktanden är lös!!

Lillens första mjölktand är lös! Det är en stor händelse :) men varför gör det mig beklämd?
 
Vad hände med mammis lillpojke? Hur gick tiden så fort? Nu är den slut och kommer aldrig igen :/ nu har mamman en stor pojke som tappar mjölkisarna och snart ska börja i förskoleklass. När hände allt det här? Jag är inte redo!! *SKRIKER I BLIND PROTEST!* Närå. Men lite så. Eller ganska mycket, om sanningen ska fram.

2013-01-06

Freestyler.

OK jag ska sluta bomba med töntiga videos nu men den här var DA SHIT anno 1999 när jag blev ihop med min första pojkvän, vilken jag trodde skulle frälsa mig från ondo, som en slags Jesus eller en livboj i desperationens och depressionens hav. Jag trodde att hans kärlek skulle rädda mig, läka mina variga sår och göra mig hel. Jag trodde att jag måste krypa in i hans psyke och förenas med honom.
Han älskade fortfarande sitt ex.
Jag blev en svartsjuk, stalker. Ältade honom och hans ex 24/7. Startade oändliga bråk i mitt såriga kaos.

Naturligtvis gick det åt helvete (tack och lov).

Den här låten påminner mig om den tiden.


It sure is.


haha tycker ni jag ska ha den här som bakgrundsmusik till min profil på e-kontakt?

We was making love when you told me that you loved me
I thought ol' cupid he was taking aim
I was believer when you told me that you loved me
And then you called me someone else's name





Hey kids of the 90´s you remember?


Läs!

Har läst ut boken, ytterst frustrerande att man inte får reda på vem mördaren var! Fast jag förstår slutklämmen: att det var kärleken som spelade roll, inte vem som var skyldig.

Skynda, läs!

Religiös (?) tanke.

En sak ska man ha klar för sig: man får alltid ett svar, men ibland är svaret nej.

Jag loggar inte ens in.

Vad säger det mig att jag registrerat mig på e-kontakt, betalat för en månads medlemskap men sedan inte ens loggar in?

Att jag inte är intresserad, uppenbarligen.

När jag väl loggar in väntar 93 olästa mejl, nej jag är inte ute efter att skryta nu, det är verkligen så men jag känner bara aversion mot det, jobbigheter, orka sortera et etcetera.

Jag hade lika gärna kunnat spola ned de där 270 riksdalerna i toaletten. Eller köpt en tröja.

Älskade poona.

Jag misslyckades med att följa John Blund till sömnlandet igår så jag fastnade i en skitbra bok: Älskade Poona av Karin Fossum. Läs den! Karin Fossum är en fantastiskt bra författare. Rekommenderas.




Aoo

För övrigt har jag en envis, svidande magkatarr som gör sig tillkänna varje gång jag ätit något stekt eller vad som. Ja, vem bryr sig, jag vet, men sluta läs då!!

Bajamaja!

I morgon är jullovet slut, jag känner ambivalens. Å ena sidan är det bra (om än motvilligt bra) att dekadensen  får ett abrupt slut, å andra sidan... äh. jag vet inte. Tillbaka till ekorrhjulet. Struktur och rutin. Ja men det gillar jag ju so what gives? All förändring oroar mig. Det hör till min natur. Det är väl det, då.

2013-01-05

Don´t you know I´m loco?

Ironiskt nog, en för mig gammal goding.



Say... what?

Drömde en lång filmatiserad dröm om att jag var tillsammans med... håll i er...

Tom Cruise!

Jag gillar inte ens Tom Cruise jag finner honom högst obehaglig, jag fattar ingenting, vad vill du säga mig med detta, undermedvetna?

2013-01-03

Våldtäkten i Indien.

De yrkar på dödsstraff för de som våldtog den indiska kvinnan till döds. Jag förstår deras ilska men jag håller inte med. Om vi dödar männen är vi inte mycket bättre än dem.

Jag yrkar på humanitär tjänstgöring för flickor i fattigdom och utsatthet under 15 år. Det vill säga; männen skall ägna de kommande 15 åren med att tjäna sådana de med sina handlingar skändat. De skall leva och andas dessa flickors ångestfyllda nöd och göra allt som står i deras kroppars och sinnens makt för att hjälpa dem.

Det tycker jag är ett rättvist och lärdomsfullt straff.

Den förlorade sonen och allt det där. Glöm inte den där schyssta killen från Nasareth peeps.

Konst är konstigt.

Jag är inte konstnärligt lagd, om nu inte poesi är konst, nej det faller väl under litteratur va? Hur som helst; jag är inte konstnärligt intelligent kanske för jag begriper verkligen inte konsten i att hänga ett träd upp och ned annat än att det måste ha varit ett konststycke att få upp det i vajrarna höhöhöhö Vad är det för konst med ett upp och ned vänt träd? Det är bara ett upp och ned vänt träd. Och? Jag kan fatta att det har någon form av symbolvärde men att kalla det konst, jag vetifan, i såna fall är min upp och ned vända leverpastejsförpackning ett stort konstverk som jag kräver miljoner för.

Galet.

Det här är "Cat". En amerikan som opererat sig till en tiger, vilket var hans livsmål. I barndomen blev han sexuellt utnyttjad och i vuxen ålder söp och knarkade han för att döva smärtan tills han hittade en läkare som gick med på att operera honom till en tiger.



Han borde ha lagt pengarna på en proffesionell psykoterapeut i stället.

2013-01-02

MEUW


Oh honey

Citat ung arbetslös glamtjej på "Lyxfällan": "Jag skulle hellre leva som en knarkare än som en vanlig Svensson   och jobba på nåt tråkigt ställe varje dag"

Ohohohoho. "Som en knarkare"? Verkligen? Jag tror inte hon har någon som helst kunskap om hur en knarkare lever: fången likt en osalig ande vid drogen, ofri, slav under missbruket som någon som undertecknat ett kontrakt med djävulen och sålt sin själ, driver runt hålögd och utsvulten.

Lilla gumman. *klappar*

2013-01-01

Varför bryta en tradition?

Det är nyårsdagen det är Ivanhoe, nu liksom alla nyårsdagar de senaste 100 åren.

Varför sänder man inte något annat den dag hela Sverige ligger hemma i baksmälla?