2013-03-31

Jag tycker om rolit!

Hahaha google translate översätter "därav nacklaftan" till  "hence the white spirit", fantastiskt!

Hög.

Har ont i tinningarna av lacknaftastanken. Nej, sniffar inte, eller boffar som jag tror att det heter (?), era sickon, jag målar om köket, därav lacknaftan.

2013-03-29

I still haven´t found my bees :'(


Whatcha gonna do?

Watcha want watcha gonna do when the cherimshamomsham come for you?




Bengt Ohlsson DN

http://www.dagensnyheter.se/shared/24874376-e462-4fd7-99fc-db9e7ff7aca9


Han har en poäng så tillvida att det är mänskligt att fela, oavsett könstillhörighet, men jag förstår inte den rädsla han målar upp, om han är så vansinnigt rädd så torde det finnas något med honom som orsakar denna enorma skräck för att trampa i klaveret; är han kanske en manschauvinist i förklädnad? Eller handlar alltihop om en stor inre osäkerhet baserat på extremt dålig självkänsla och att han därför reagerar så starkt på de som skriker högst? 

Vad det gäller att skapa FB-grupper; tja, den nya tidens kommunikation är här sedan länge och en grupp på FB kan faktiskt till och med starta en revolution (den arabiska våren) och det är alltid bättre att göra något än inget. Sedan undrar jag varför han tycker att man inte ska känna efter? Om man inte känner efter kan man ju heller inte agera, han kanske menar att folk stannar upp i känslan enbart, att de reagerar i stället för agera via sina FB-grupper men han missar att någon med en stark åsikt samlar andra med samma åsikt kring sig och inspirerar och motiverar med sina ord (ett verk som bjuder in folk att skratta, gråta, rasa eller förfäras) right?

Har HANS artiklar förändrat världen? I think not. Den som sa´t han va´t.

2013-03-04

Besatt!

Jag har en fäbless för att bli "besatt" av olika artister, inte som i att jag gillar att stalka dem och samla på deras avklippta tånaglar utan som i att jag plötsligt blir intresserad av en artists personlighet, konst, privatliv, uppträdande, psykologi etc. jag har tidigare varit "besatt" av Jay Kay från Jamiroquai, Michael Jackson mfl. och den senaste har varit Madonna, har t.o.m. köpt och läst 2 biografier om henne. Nu har mitt intresse plötsligt och oförklarligt riktats mot den hädangågne Kurt Cobain och hans doter Frances samt hennes mor Courtney Love. Fråga mig inte varför detta intresse uppstått då jag aldrig varit något grunge eller punk-fan, jag gissar att det är personerna i sig som intresserar mig, deras öde och den magi som vilade över dessa tu (föräldrarna) under början av nittiotalet.

Hur som helst.