2013-08-31

Tapetsörska.

Smällde upp en fondtapet. Med hjälp? Nej, själv.

Det kanske är just precis därför som jag har svårt för att träffa någon, för att jag inte behöver någon man (och ingen kvinna heller för den delen) men nu refererar jag till den genomsnittliga manliga befolkningen som genom uppväxt och miljö blivit danad i den norm som är samhällets praxis, jag talar alltså inte om de medvetna undantag som bekräftar regeln och ni vet vilka ni är.

Jag är en person, en kvinna, som tapetserar, dricker whiskey, är frispråkig, självständig och rak, som gillar mitt eget ego och som målar rum, sätter ihop bokhyllor med manuell skruvmejsel, läser Dostojevskij, diskuterar och ifrågasätter och har casual sex om och när jag själv känner för det.
Jag är kanske ute och cyklar men jag kan  tänka mig att normmannen som sådan har problem med detta eftersom det får honom att känna sig omanlig och icke-behövd.

Det känns tråkigt och jag känner medkänsla eftersom det måste vara jobbigt att vara så instängd och dessutom ha så låg självkänsla på grund av att man har blivit uppfostrad i tron att muskler och typisk "manlig" manhaftighet är det som definierar en som person. Det är sorgligt att det ska behöva vara på det viset.

Den asiatiska våren?

Jag ser på 60 minutes om den växande fastighetsbubblan i Kina. Regeringen håller tillväxten i gång genom att bygga spökstäder där ingen genomsnittlig kines har råd att bo eftersom en sådan lägenhet kostar 50 - 60 000 dollar och gemena man tjänar i genomsnitt 2 dollar i månaden, ändå investerar den rika medelklassen i dessa spökstäder och så plötsligt en dag kommer det att säga POFF! Anyway. En mulitmiljardär, en fastighetsmongul talade om oron som finns om vad som kommer att hända när bubblan spricker men han talade ändå om det med ett visst hopp för han sa att det kanske blir likt den arabiska våren, att folket får nog helt enkelt och jag tänker att, egentligen, hur förtryckta och fattiga folk än är så kommer det alltid att komma en droppe som får bägaren att rinna över, det må ta hundratals år men det sker alltid för den verkliga makten finns egentligen alltid hos folket. Och föreställ er då vilken makt det finns hos den kinesiska befolkningen, just by numbers; drygt en miljard människor i uppror? Det behövs bara en gnista och en eller flera brinnande revolutionistiska eldsjälar. Sedan är diktaturen rökt.

2013-08-30

ODD!

http://theoddway.colin.se/2013/08/30/var-historia-pa-mitt-satt/

Är den här killen sann? Jag är fullt medveten om att alla inte kan vara bra på att uttrycka sig i text men sättet han beskriver saker på är på samma nivå som hos en sjuttonåring, tydligen är han 25 år, ung, förvisso men för gammal för att framstå som en fjortis "Jag gick liksom lite extra coolt" eh?

Okej okej jag erkänner: jag är gravt förälskad i ODD! ODD ODD ta mig! Köp mig en spaweekend och gå omkring coolt i min lägenhet jah bah döööööaaaaaaaaar shiiiiiit!

2013-08-29

Ööööh yo y'all. Känner mig fetlagd men bryr mig inte nämnvärt. Det finns värre problems lixåm ba.

what´s strange about it?

Konstigt? Inget konstigt alls!

2013-08-28

Historien om popcornpåsen.

Jag har gjort mig ännu en fiende.



En gång på den lokala lilla video/kiosken ville jag köpa en påse popcorn, detta ville jag betala med kort. Den äldre kvinnan bakom kassan utbrast inte så lite nedlåtande att det gick inte för sig varpå jag, om än i barska ordalag ehuru inte förolämpande, uttryckte mitt direkta missnöje över detta, då blev kvinnan mycket sur och insisterade på att jag skulle ställa tillbaka påsen med argumentet att hon inte kunde sälja den till mig eftersom hon då skulle förlora på det och sa att jag i sådana fall var tvungen att köpa något annat också, jag vägrade och sa att mig veterligen finns det i Svea rike ingen lag som säger att jag inte får köpa en påse popcorn med kort och om hon nu inte ville bli utsatt för rånförsök som dessa; varför hade hon då popcorn till salu?



Jag fick köpa påsen.



Sedan den dagen, varje gång jag kommer, bevärdigar hon mig inte med så mycket som en blick och ansiktet är ytterst surt, som om hon just bitit i någonting mycket beskt och hon kallar mig "DAMEN" när hon väl tilltalar mig.



Är jag konstig som tycker att detta är roligt? Så fort jag kommer in anlägger jag ett extra stort leende och ropar "Hej!" som vore hon min bästa väninna och när hon inte svarar fnissar jag till.

Är det en vanlig minut eller är det en SL-minut?

Vad har vi lärt oss i dag då, ungar? Jo att en SL-minut är lika lång som den tid det tar planeten Jupiter att fullfölja sin bana runt solen. Tre gånger.

2013-08-27

Cat struggles in snow.

This is so funny to me, dagens lilla gråt.

Tobbe Blom

Alltså. Det är något med Tobbe Blom. han är ohyggligt irriterande. Värre än en finne ni vet var. Likställd med Fredrik och Filip, nästan, men han spelar i samma liga. Jag får impulsen att nita´n varje gång jag ser hans ansikte.

Sjulingar, grabben.

En gång fick jag mejlkontakt med en man på en dejtingsajt. Han verkade vara mycket intressant tills han i det andra mejlet kort och gott frågade: "Hur många barn har du och är det med samma pappa?" jag tänkte "Ah." sedan tänkte jag "Let´s have some fun" och svarade: "Jag har sju barn med sju olika pappor, när det gäller ett av barnen är jag osäker på om hans pappa verkligen är hans, så jag säger nog med åtta pappor, för att vara på den säkra sidan".



The joke did not get trough och jag bländades av en öronbedövande tystnad och lika gla va ja för de men gladast va nog räven (?), hursom, det viktiga var att JAG tyckte att det det var roligt.

The change is within you.

Jag funderade länge på att flytta och byta lägenhet, dels för att tjäna pengar på det men mest för att jag på något sätt tänkte mig att jag skulle bli lyckligare, att om jag bytte hemmiljö så skulle något magiskt ske och gud fader stiga ned från himmelen, typ, eller nej inte så, jag överdramatiserar, det jag är ute efter är att i bland får man såna där infall, jag är inte direkt ensam om det, vill jag tro, man söker förändringen i det yttre, i det materiella, när den egentligen behövs göras inuti en, för ingen ny lägenhet eller något nytt jobb eller en ny karl eller vad helst man nu hittar på som man tror ska vara det magiska tricket, hjälper, om det inte är just det som är problemet från början vill säga. Du kommer fortfarande att vara lika olycklig och missnöjd i en annan lägenhet, det har ingenting med omgivningen att göra utan bara med dig själv, ungefär. Jag kände en person som hattade omkring bland olika lägenheter och städer, fram och tillbaka, upp och ned, som i någon slags bostadsjakt efter lyckan. Den finns inte i den där nästa tvåan, den där saken, den där prestigen, den där framgången, den kan bara skapas, hittas och finnas inom en. Sedan är en tusenlapp egentligen ingenting att stoja om för min del och faktum är att jag älskar min lägenhet väldigt mycket. Den är min. Den är jag. Där vill jag bo. Så jag slutade upp med mina chenanigans.
Ja och så en skotte (hundrasen) och en boston terrier. Ett litet gäng. Fast det sker nog inte förrän om väldigt många år ehuru jag har varken körkort, tid eller utrymme för dylika familjemedlemmar i nuläget.

Häj!

Jag har till min förvåning en önskan om att köpa en rottweiler. Slut på meddelandet.

2013-08-26

Anna-Karin och håret.

När jag var 8 år såg jag ett barnprogram som hette "Ebba och Didrik" och det gick ut på att Didrik egentligen var en tjej med kort hår. Jag tyckte att Didrik var så väldigt cool och snygg och jag ville vara som henne så jag övertalade min mamma att jag skulle få klippa mig i samma frisyr som hon och efter endel tjat så gav hon med sig. Jag hade inga problem med att klippa av mig håret, jag var inte "tjejig" på det sättet, inget fel i att vara så förstås, min mamma uppfostrade mig heller inte till att vara ett kön utan till att vara människa och mitt hår var för mig bara just det: hår.

På grund av detta klipp blev jag omedelbart en outsider i klassen, ingen förstod detta galet knäppa tilltag, det var nästan som om jag hade blivit spetälsk och jag tyckte att de betedde sig vansinnigt märkligt på grund av något så trivialt som min hårlängd.

En tjej som hette Anna-Karin använde detta som en port till att få börja mobba mig. Hon började lite lätt i kapprummet där hon såg till att vara ensam med mig och väste hatiskt att jag var så FUL och att mitt korta hår var det FULASTE HON SETT och att jag luktade illa och var äcklig osv. Hon fortsatte detta hennes lilla nöje under någon månad och började till slut putta mig så att jag ramlade omkull, nypa mig och så vidare och så en dag kunde hon väl inte hålla sig utan for ut mot mig medan en klasskamrat befann sig i kapprummet tillsammans med oss och det var återigen detta med mitt korta hår som provocerade henne; "varför klippte du av dig håret din TÖNT du är så jävla FUL!!" och jag, som var väldigt tyst på den tiden, tittade plötsligt stint på henne och sa: "Din idiot, det är bara HÅR men det verkar du inte förstå och det är inte som om det går att klistra tillbaka det så varför stör det dig?" och klasskamraten brast ut i ett gapskratt och Anna-Karin stirrade på mig i stum förbittring.

Sedan mobbade hon mig inte mer.

Den där lilla tjejen ni ser på bilden högst upp, titta noga, ser ni att hon har en tuff min? Den där minen har hon fortfarande, trots allt bajs som kastats i hennes ansikte och hon vägrar fortfarande att ta emot detta bajs även om mängden har minskat avsevärt sedan den tid då hon var så där liten, hon kastar det rakt tillbaka i deras ansikten. Det är en ovanlig tjej, den där lilla.

Ööh. Lyschna på mej ungar *hick!* ta för faeeeen aschldri den där schista ölen, åååkeej?

Tro nu inte att jag har fått hjärtat krossat eller så nej nej nej nej nej nej nej NEJ! det handlar blott om en fyllegrej på en fest, nej det hände inte men det var på god väg att hända men det var tur så här i efterhand att det inte gjorde det och jag är ingen fjortis utan en vuxen kvinna och sånt här händer de flesta och sedan är det inget mer med det. Den jag nog är mest irriterad och generad på är mig själv för om det finns något som jag verkligen INTE gillar så är det att bli kalas och göra ogenomtänkta, pinsamma fyllegrejer, fyfan, jag HATART, därför sker det ytterst sällan, det var snart 4 år sedan jag var utom kontroll likt en midsommarfirande, grånad bankman i ett dåligt, miserablet äktenskap, jag åt nästan ingen mat för jag var så nervös att jag nästan gick upp i atomer och sedan några glas och man ba´ tjong! HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Dionysos varför stoppade du mig inte?????? Nu är det inte så farligt, egentligen, det var inte som att jag tog av mig tröjan och dansade på bordet, nejnej inte i den kalibern alls usch... jag är som sagt mest besviken på mig själv. Jaja ´jag är bara mänsklig, även solen har fläckar etc. och ni förlåter mig väl sökrobotar? Förlåt för att jag splittrat er perfekta, gudinnegnistrande illusion ni likställde mig med, det var inte meningen och yada yada. :-/ WHATEVER! Jag är på tok för hård mot mig själv. Jag är så DRAMATISk, eh... jag förstår plötsligt varifrån min son har ärvt detta... vi blåser upp småsaker till gigantiska luftballonger och har A3-stora kravlistor på hur vi bör bete oss, varför vi är så? Beats me.

ThE SuN

What´s with this heat all of a sudden? It´s almost september. Ah. September. And I´v got nothing to look forward to. I need to find something fun.

Tack!

Ringde polisen i går och fick dem att komma och hämta ett elakt fyllo som misshandlade sin fru, rot in the fyllecell ass hole! Polisen ringde mig och jag fick gå och vittna eftersom mannen var för berusad för att höras, han såg mig, men allt jag har att säga är; my pleasure mother f*cker. Det hände när vi satt på en uteservering när vi kommit hem från den underbara bilresan, mannen ställde sig upp och skrek och hotade och betedde sig ytterst skrämmande, då inträffade något mycket intressant; min mamma blev rädd och kröp ihop och återgick genast till terrorskydd-mode (eftersom det triggade minnet av min kära fars vilda fylleäventyr) men jag, förvånade mig själv, genom att bli apförbannad, helt utan tillstymmelse till rädsla fick jag bita mig i tungan för att inte bara resa mig upp, stolpa fram och sparka den jäveln på pungen och skrika "DU?? HÅLL FÖR FAN KÄFTEN!!" i stället ringde jag omedelbart polisen under min ängsliga mammas protester. Rädslan, som en gång var en lika stor och naturlig del av mig som min andning, är helt borta. Det känns så befriande. Om jag kunde skulle jag skicka den vackraste blombukett till den fantastiska terapeut som behandlade mig under 3 års tid, och tacka för att hon hjälpte mig till frihet.

En form av tortyr.

Jag säger så här, mina vänner, att gravt bakfull och tom i magen utstå en 3 timmar lång bilresa hem, det, det är helt enkelt inte roligt.

2013-08-23

gagga

hihi haha hoho i morgon far jag åstad mot min broders bröllop, talet är skrivet och skinkan är köpt. Eh. Jag ska alltså hålla ett tal som jag skrivit själv inför ett sällskap av cirka 150 personer. Det rimmar. Tillråga på allt. Eh. Jag skippar korsettidén, jag tror att jag faktiskt blandade ihop mig med artonhundratalet. Nåväl. 3 timmars klänningstitt och jag är... mediokert nöjd, det är väl inte WOW mer DEN VAR FIN, det får duga, jag får blända alla med min magnifika utstråling i stället (hahahahahahaha). Eh. Hm. Go natt era små skumtomtar.

2013-08-21

Moralens subjektiva pekpinne

Alltså, ja jag skulle sluta med att inleda med det ordet, vad jag än skriver på Facebook så missförstås det, det irriterar mig att man tolkar in helt motsatta värderingar och budskap i mina ord än just det som jag menar, det irriterar mig även att vissa är irriterande pk när det definitivt inte var ett dömande som var avsikten med med det jag skrev, det var blott en reflektion i vilken de själva placerat en subjektiv tolkning, baserat på dessa pk-polisers kommentarer så är jag en smygrasist som hatar tjockisar och socialfall och skrattar åt ensamma människor och jag hoppas att ni sökrobotar som följer denna min blogg har förstått att det är ljusår från den livsetik jag ständigt utövar och strävar efter att utveckla genom att konstant ifrågasätta mina fördomar söka fakta och helt enkelt tänka utanför lådan.

Det där obehagliga samtalet.

Förklarade just för min son, efter det att han frågat, hur en bebis kommer in i mammans mage. Det kändes besudlande att förklara något så djuriskt snuskigt och vuxet för en guldhårig och helt oskyldig och ren liten människa, hur säger man det så icke-dirty som möjligt, liksom? Det går ju inte, så man får säga som det är, helt enkelt, och anlägga ett neutralt pokerface, som om man pratade om processen då man från köttfärs skapar köttbullar.

Den där lilla vänförfrågsettan på facebook...

...det är aldrig den man vill att det ska vara. Varför är det så?

En "konstig" oro

Jag nojar för att jag var "konstig" när jag pratade med exet inför henne, ni vet usch-vad-farao-sa-jag-så-där-för?? Tönt! Typ. Inför en ny vill man ju vara apcool. Och snygg. Anyway. På något vis får jag en tycka synd om-känsla inför henne, jag får känslan av att hon är en väldigt snäll människa och jag tycker mig vara en väldigt god människokännare så jag har troligen rätt och jag finner mig gå omkring och oroa mig över att exet inte ska vara snäll mot henne, jag om någon känner ju alla hans sidor, han är absolut ingen kvinnomisshandlare eller så men han har en tendens att vara... typ kaxig på ett elakt vis mot en i bland när han känner sig sur eller hotad och om man inte kan bemöta det på ett bra sätt så kan man nog bli väldigt sårad (jag blev det inte för jag är superbitchen nummer ett höhöhöhöhö, närå, klart att jag blev det i bland, sårad alltså, men som ni trogna sökrobotläsare vet så är jag väldigt bra på att bita ifrån ordentligt så kaxighet har liksom ingen verkan på mig). Det kan tyckas underligt att jag oroar mig för detta, det borde ju rimligen förhålla sig precis tvärtom! Kan man tänka. Fast att jag oroar mig kommer sig av att jag är helt över allt vad vår relation innebar och jag ångrar ingenting eller vill ha något tillbaka, jag vill bara leva och finna min egen lycka och när man är i det stadiet vill man att ens barns pappa ska finna detsamma, för hans egen skull men framförallt också för vårt barns skull därför att en lycklig förälder är en bättre förälder. Mitt ex dessutom är en kille som behöver en partner i sitt liv och jag får känslan av att det här är en riktigt bra partner och därför vill jag att det ska fortskrida, lev och låt lev och allt det där.

The awkward moment...

...av att hälsa på exets nya för första gången. Vad... säger man, liksom? Hej jaha är det du som har tagit min tolvåriga roll? Trevligt att träffas. Tycker du också att han borde borsta tänderna innan sex och sluta göra det där ljudet?    

?

Hungrig björn

Drömde att jag och några andra blev jagade av en vild bkörn som var exceptionellt hungrig på människokött. Vad ska det betyda?

2013-08-19

ett huckle

Någon som vet hur man knyter ett huckle? Jag har konverterat till mormonismen och ska flytta till en lada i de Jämtländska skogarna. Nää. Kidding. Frågan kommer sig av ett folkdräktsinspirerat bröllop i Katrineholm. Som jag ska närvara på. Nu skall jag steka falukorv.

Kändishoppet får mig att vilja kräkas.

Alltså ursäkta mig, men vem fan ser på detta program? Vem känner den minsta lilla gnutta intresse för detta program? Vem tycker att detta program är bra? Hur pinsamt på en skala är det inte att dessa extremt kändiskåta personer ställer upp i programmet? Kan man ens kalla detta intelligensbefriade spektakel för ett program? Jag tycker att det är så fruktansvärt löjligt att jag blir provocerad bara av att se reklamaffischerna på hon den där, vaheterhonnu Josefin? Josefin Crawford? Är det hon? När hon hoppar och liksom försöker se tokrolig ut eller vad hon sysslar med men det är bara löjeväckande! *RASAR!* Nej då. Fast det är ett löjligt program som jag inte ens skulle titta på om jag fick betalt för det, eller tja det beror ju förstås på hur mycket som skulle betalas ut, krävs sexsiffrigt belopp dock.

 

Invalid logon HÄHÄ HÄ HÄ!


Jag får känslan av att min dator är en levande varelse med endast en enda sak i sinnet; att sabotera genom att förnöjt hojta ut att den minsann inte hittar filen! Eller invalig command! Eller error in 235! Det är nästan så att jag hör den skratta när jag för fjärde gången vilt hamrar in lösenordet och den svarar att det är fel fastän jag vet att det inte är fel och så låser den sig och SPINNER av välbehag över den irritation den lyckats åstakomma.

mötesmarathon

Asså i mårrrån ja ba öööööööööööööööh har typ massa möten hela dan å ja ba asså ååååååååååååååååååååååååååårka!

Ros

- En blomma till min söta fina vackra mamma, sa min son. How sweet can you get?? I´m so spoiled with his love.

Goder mårgrån

Raglande kämpade hon sig upp från horisontalläge, kröp likt en sjösjuk under kuling till kaffemaskinen, förde oändligt långsamt ett darrand, vitt finger mot dess röda knapp och uppbådade det sista av sina krafter för att trycka den till on-läge, sedan låg hon flämtande och lealös på golvet, som en urbenad fisk som inte en orkar (eller kan) röra sig. Nä. Riktigt så var det inte. Men det kändes så.

2013-08-17

it´s workin´

Glädjen över att vågen visar 60,3! Vii ii iii. Jag kommer att vara smal på bröllopet således, inte mitt eget, nej, la bode de mi hermano.

2013-08-16

Funny

Alltså min kollega... I matsalskön, av någon anledning som jag inte minns pratar vi om superhjältar och han frågar om det inte finns någon där inne, nej svarar jag här finns bara gråa kommunalarbetare varpå han nickar mot en litenman som kommer mot oss och säger; "Nää du har fel, där kommer han, kommunstyrelsens superhjälte 'Jag ska ned till mitt tjänsteutlåtande och INGENTING kan stoppa mig!'" och jag bryter ut i ett sånt där hysteriskt skrattanfall komplett med tårar och andnöd och kan inte beställa mat utan måste gå ur kön för att ta mig samman. Det är svårt att förklara för folk som inte jobbar på en myndighet vad det var som var så oerhört roligt med det (kanske är det inte ens roligt om man faktiskt jobbar på en myndighet, vad vet jag) men man måste nog ha varit i just den situationen och ha hört och sett min kollegas hela mimik när han sa det. Tja. Det var bara det jag ville med detta inlägg. Något för er sökrobotar att notera i intressehandboken. Slut på meddelandet.

Ett inlägg om... egentligen ingenting.

I dag fyller min mamma och Madonna år! Eh... vad Madonna har med saken att göra? No sè! Är det bara jag som tycker att hon ser konstig ut i sina kindknotsimplantat? Det ser ut som någon annan. Men vad rör det mig?

Jag tror inte att hon bryr sig om min åsikt ej heller har hon vetskap om min existens ej heller bekommer mig detta men jag tänker i bland på sådana megastora superstjärnor, jag tänker för det första att de är så stora och kända att de för den stora massan ter sig som om de vore seriefigurer eller icke-levande fantasier eller som någon avlägsen gudinna/gud som bor någonstans ovan molnen vid Olympus och som inte lever i den vanliga dödliga världen och det är konstigt att föreställa sig att det inte förhåller sig så, att de är precis lika mänskliga som vem som helst, de pruttar, kissar, blöder, hostar, skrattar, blir rädda, är svartsjuka, olyckliga, svettas och sover, precis som oss.

För det andra tänker jag på hur de gör för att inte bli sinnessjuka eller narkomaner under det stora guden-på-olympus-tryck de lever i, hur gör de för att balansera denna drömlika värld av galna proportioner med den där ordinära världen där man kan få urinvägsinfektion?

N E J !

Hej hopp gummi... lopp? Var och klippte barret litegrann, de andra kvinnliga kunderna höjde lite på ögonbrynen när rakapparaten kom fram "Ska hon RAKA sig?" och ja det ska hon, men bara en liten bit i nacken blablabla ytliga trivialiteter och/men...

Jag kan inte ha de här linserna! Jag ser bananaz ut! Färgen är väl OK även om den är bright, den ser inte så här lysande ut under inomhusbelysning dock, det är inte det som är problemet, problemet är att de har en "förstärkt ring runt iris" som får den effekten att ögat ser uppseendeväckande stort ut, man tänker "Vad är det för fel på hennes ögon...??" för jag ser, jag ser attt folk tittar till på mig på ett sätt som de inte gjorde förr och så kan jag inte ha det! Jag vill inte se ut som ett freak! Faaaaaaaaaaaan 580 spänn rakt ned i toaletten!!!!

The essence of sweet

- Mamma glöm inte att ida ska vi köpa tårta å fint glittrigt halsband åt mommor! Å mamma ja vill ha min nya fina skjorta då nä hon kåmmer.

HOW SWEET CAN A PERSON GET????? *smälter*

2013-08-15

Helt jävla galet roligt

The four levels of social entrapement det här... det är så roligt att jag gråter... gråter och kvider och vrider och får ont i magen... genialiskt! Level 3... åååh... jag AVLIDER!

bildkavalkad

...och orsaken till att jag har bilder i vartenda inlägg är inte för att jag vill härma min favoritblogg (yeah right!) utan för att jag av någon anledning inte kan skriva inlägg utan att ha en bild eller en länk med (helt sant), jag kan dock skriva i html-format men det är bara så muppigt. Okej?

Nyckel

Har ni varit med om att varend gång, varenda jävla gång som man har blytunga matkassar i händerna och inte kan stå ut en irriterande liten sekund till med den svettiga tyngden, så har nyckelfan liksom på något magiskt vis krupit ut ur väskfacket och ned, allra djupast ned, under paraplyet (gärna intrasslat i det) och blocket och what not och veritabelt vägrar att komma fram hur mycket man än krafsar? Det gör mig så jävla sné!

fel

Asså han som antydde en lunchdejt är en mycket speciell man, inte min kollega!

Status

Utvärdering halvtid, projekt arbeta aktivt med att förändra hjärnans tankevägar (bindningar mellan synapserna): status... det tar emot att skriva det för som ni (sökrobotar) vet så avskyr jag att vara Pernilla Wahlgrensk men... mer eller mindre munter. Statusen alltså. *örfilar mina egna äppelkäcka det-finns-inga-dåliga-väder-det-finns-bara-dåliga-kläder-attityd*

Är jag förvånad över detta? Nej. Ehuru jag har lyckats med projek som detta förr, således är jag i vetskap om dess verkan. Tjo... ho.

Ha ha!

Det var en gång en utekväll och jag dansade med en galet snygg och rar kille och han höll mig tätt intill och sjöng med i en låt "All of my life I´ve prayed for someone like you" och när han sjöng de sista orden höll han mig än hårdare, som om det faktiskt var mig han menade och jag tänkte att nu... kanske? Men nej. Långnäsa.
 Min hjärna är lite som min egen personliga Nelson.

2013-08-14

Könstitt.

Ni vet det där ögonblicket när man står och pratar med en kollega en bit bort och så, slänger man en tvångsmässig, ofrivillig blick på dess kön, liksom ett tourettskt ohyggligt pinsamt ticks? Och man stelnar till i hela kroppen och tänker "GUD! Hoppas hen inte la märke till det där!!" och man tittar upp och försöker låtsas som om ingenting opassande alls just inträffat och man ser direkt att kollegan har sett och att kollegan försöker att verka ovetande fastän den lyser av vetskap över könsgluttandet?

Varför gör hjärnan så mot en?

Har ni aldrig upplevt det? Come oooooooooooon! Det VET jag att ni har ljugos! Jag har faktiskt varit den vars kön någon tickstittat på, så jag vet, jojjo, jag vet.

Robotgröna?

Seriöst? Låt oss vara seriösa för en stund; inte ser mina ögon robotgröna ut? Elläh...? Gröna? Ja. Intensivt gröna? Ja. Onaturligt gröna? Jaaaeeäää? Nej...? Robotgröna? Nej! ...?

Opassande bilder

Får ni också opassande, snuskiga bilder i huvudet i bland exempelvis under viktiga, formella jobbmöten? Kanske någon har skvallrat om att en äldre man gjort en testikelundersökning och ni börjar tänka på hans testiklar när ni sitter där mittemot honom i konferensrummet? Eller så börjar ni helt sonika utan anledning att se hans penis i erigerat tillstånd eller hur han idkar samlag med sin fru och ni försöker chockat och generat att få bort denna obeagliga och pinsamma syn ur hjärnan men hjärnan vill inte detsamma, den har gett sig fan på att ni ska titta på dessa intima bilder under mötet och den ger sig inte och den blir än mer taggad av ert uppenbara motstånd och er genans?

Eller så är det bara jag som är... sinnessjuk.

bissart

Får ni också konstiga impulser i bland? Som till exempel när ni ska vattna era blommor på jobbet och ni går mot ert rum med en kanna med vatten i handen och så plötsligt så får ni en impuls, en tanke om att "tänk om jag bara skulle stolpa rakt in på min kollegas rum och hälla det här vattnet över henne" eller som till exempel när ni jobbar i ett postrum där det finns en sån där pappersklyvare som liknar typ en giljotin och så får ni en impuls: "tänk om jag skulle stoppa armen där och trycka till" och det känns som om ni kommer att göra det även fast ni vet att ni inte kommer att göra det, om ni förstår hur jag menar? Eller är det jag som är sinnessjuk... En gång läste jag i någon veteskapstidning som handlade om teorin om multipla universa och att det i sådana fall i teorin existerar flera tusentals eller miljontals jag i dessa tusentals, miljontals universa och att på något sätt som jag inte förstod så överförs den där impulsen man får till något av de andra universumen där man faktiskt utför handlingen. Nej, jag läste det inte i en ding-ding värld, det var typ Vetenskapens värld eller så kanske det var någon dokumentär på TV men anyway; i något annat universum finns det nu alltså en Anna som har hällt en kanna vatten över sin kollega och en annan Anna (höhö) som har huggit av sig armen i en pappersklyvare. Bisarra tanke...

Meddelande från ett spännande liv!

Hobby: att bita bort nagellack. Något att föra in i fältet "detta gör jag när jag har roligt" på min profil på match.com.

Sluta dumma hjärna!!

Jag tror automatiskt att de pratar om mig, när bossen och en kollega sitter i rummet bredvid mitt och viskar. Det är jobbigt. Sluta med det överparanoida hjärna med dålig självkänsla! Våga lita på att du är BRA och att om det skulle vara något problem med dig eller din arbetsinsats så skulle de prata med dig om det i stället för att viska och intrigera i lönndom

2013-08-13

When will I ever find my bees?

Oh la la


Hey there. I´m quite beautiful, if I might say so myself. You should love yourself, every single one of you. Don´t you ever forget that kids.

Glöm inte kuveren

Glöm nu för guds skull inte barn att KUVER skall läggas bland restsoporna!! Fatta! Hur kan det vara så svårt att förstå???

Hahahahahaha va?

http://www.returnofkings.com/15170/8-signs-shes-a-keeper Hahahaha what the hell is this?! Är detta hittepå? Hahahaha! Haha.. ha... ha? Eller...? Notera i slutet av artikeln att man kan vinna en träff för att uppleva honom, hahaha, va? Om det är sant så garvar jag kiss i trosan! Tar han sig själv på allvar? På riktigt? Om så; vilket oerhört roande, fadäsaktigt ego! Det är nästan, jag skrev NÄSTAN, så att jag vill vinna den där träffen bara för att få chansen att fotografera ett sådant sällsynt exemplar av narcissistiskt fån. Jag skulle hyra en jeep och klä mig i beige safariklädsel komplett med den där beiga hatten, hänga en kikare runt halsen och köra förbi långsamt utanför den restaurang där han sitter och dinerar, stanna bilen, peka i exalterad entusiasm och smälla av några bilder.

Härmapa en apa som liknar dig bam bam!

Jo. Ja. Jag försökte i ett fåfängt försök att apa efter min nya favoritblogg, jag är fullt medveten om det faktum att jag aldrig kommer att uppnå samma nivå av humor eller kändisskap som min favoritbloggs ägare rättmätigt har vunnit, det var heller inte syftet, jag ville bara testa och jag tycker att det var roligt, kanske kan vi säga att jag i stället för att härma blev inspirerad? Ja. det låter mycket bättre.

A v s l ö j a n d e t


Varje gång jag ser en etta ovanför den lilla pratbubblan som indikerar att jag har fått ett nytt mejl så får jag alltid en knut i magen. Denna lilla rosett av ångest viskar att det är nu, NU, det har hänt, nu har jag till slut blivit AVSLÖJAD! Avslöjad? Undrar ni, vad kan hon mena med det? Begår hon regelbundet urkundsförfalskning eller något i den stilen? Nej. Känslan av att ha blivit avslöjad rör inte något straffbart brott som kan finnas listat i brottsbalken, känslan av det stora avslöjandet rör snarare ett "socialt brott" eller hur jag ska beskriva det, alltså känslan eller tron att nu, nu har jag gått för långt, nu har jag fått ett mejl där någon bekant eller vän har fått nog av mig, mina horribla inlägg och pantade, pinsamma åsikter, nu vill den här vännen visa mig sin avsky och sin besvikelse inför vilken ointelligent tölp jag visat mig vara, det trodde den aldrig, jag är avskyvärd et cetera och borde sudda ut alla mina fb-inlägg och radera mitt konto och vännen kommer nu att med omedelbar verkan avsluta sin vänskap med mig. Vad är det här för knaserier? Tänker ni. Varför tror hon sådana hemska saker om sig själv? Jag har inget direkt svar på den frågan, ej heller har jag något svar på vadan denna känsla av falskhet härrör i från, jag vet inte varför jag alltså känner att jag spelar något slags spel i vilket jag inte är mig själv utan ger sken av att vara någon annan mer intelligent och renodlad och att jag egentligen är precis tvärtom, ovärdig kärlek och vänskap. Kanske, troligtvis, kommer sig detta av en kompott bestående av att ha blivit utsatt för allehanda mobbning från olika källor, svek osv, kanske kommer sig detta av att 2 av mina bästa barndomsvänner i vuxen ålder plötsligt vände mig ryggen och skrek ut vilken hemsk människa jag var, att jag aldrig varit någon vän, att de bara varit min kompis för att jag hatade alla andra och därför kände de sig utvalda etc. Tja. Vem vet.

E-ordet. Läs den här bloggen!

http://hyperboleandahalf.blogspot.se/   Den här bloggen... är helt fantastiskt!! Jag har inte skrattat så mycket på evigheter och bliderna är bara så... "jag" liksom och det känns överraskande, roligt men också sorgligt att det finns fler som jag där ute. Sorgligt? undrar ni, varför då, det är väl bra? Jag menar sorgligt som i att jag aldrig någonsin träffat någon som jag även fast de tydligen existerar och att jag därför känner mig... ja ni vet. E-ordet.

Äh shut it

Nääääh. Jag vet inte vad det där var för något, modebloggsparodin alltså. jag antar att jag var uttråkad. Observera att jag gör parodi på den stora dumheten och inte på könet, jag har inte letat nog på nätet för att finna en manlig modebloggare med mindre intelligens än gemene hen men de finns där ute eftersom dumhet och ytlighet inte är könsbundet. Nåväl. Bara så att ni inte tar mig för att vara sådan menar jag.

2013-08-07

Kniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip

En grej när jag tuberkuloshostar är att om jag är lite kissnödig så kommer det lite när jag hostar. Ännu en trevlig liten detalj. Så blir det ofta när man har fött barn vaginalt. Knipövningar people!

Goder morgon både herre och fru!

Hej hopp ungar. Jag har tydligen luftrörskatarr, virusorsakad, således kan det inte behandlas med antibiotika. Jag säger eder detta att det är mycket intressant att vakna om morgonen och känna hur det liksom bubblar lite trevligt djupt nere i bronkerna för att sedan resa sig upp och hosta en lång, asmatisk-KOL-tuberkuloshosta och sedan få upp liksom som kulor av slem från lungorna. Intressant och spyframkallande. Enjoy your breakfast kids!

2013-08-06

Å ja, du har knäckt koden till moderskapet.

http://blondinbella.se/2013/08/riva-ut-recept/

Ja! För det är precis det som är essensen av att vara vuxen och mamma! Spot on brainy!

Blondinbella helrakar musen.

http://blondinbella.se/2013/08/brasiliansk-vaxning/

Vad har vi lärt oss i dag då ungar? Jo, att Blondinbella helrakar musen och rekommenderar helrakat även som höggravid, då genom vaxning. Inget fel i helrakat, det är upp till var och en men...

...jag kan liksom inte... varför ska man helraka sig? Varför ska hon helraka sig som gravid? Jag fattar inte ungar. Jag kanske är en sån där hårig, butchig feminist.

SLUTA PIP!

I går hade vi strömavbrott i 3 timmar och mitt i natten i en kvart, ingen biggie, inte alls.... det är bara det att våra lägenheter har en djävla makapär, en slags multifunktionell larmhistoria som TJUTER i högan sky likt ett brandlarm och aldrig så lite förnöjt förkunnar: "STRÖMLARM!" ! JAHA?? Och vad vill du att jag ska göra åt det din förbannade skrothög?? Sluta pip mitt i natten för fan! Och nej jag vet inte hur man stänger av den.

2013-08-05

spök

Jag må vara fullkomligt kokko, välutbildad och yadayada, men jag tror ändå på spöken och andevärlden, call me crazy! Then crazy I am.

2013-08-03

Here it comes, when I here them eight o eight drums

O my God I´m heartly sorry for having offended thee And I detest all my sins For I dread the loss of heaven And the pain of hell But most of all because I love thee And I want so badly To be good http://open.spotify.com/track/3ZfMci7n6qk9nRodX8BfIb

qué pasa

Min hals gör ont att hosta med. Det är 28+ jag svettas och luktar äckligt.