2014-06-30

Om man vill ha omväxling i tillvaron kan man hålla glaset åt motsatt håll när man diskar det.

Ja. Just så spännande är mitt liv just nu. Äventyrligt och levande i denna fantastiska svenska "sommar". Suit up! På med vinterjackan och ut och möt existensen under den järngrå iskalla himlen!

Yippe fucking kay ey mother fuckers!

2014-06-26

Drömde en jävligt skum dröm om en gul boaorm som ville rymma till friheten men fick ett stort köttsår i rymningsförsöket så jag och min mamma var tvugna att barmhärtighetsdöda den och jag sprang omkring och letade efter något vasst att hugga av dess huvud med men hittade inget tills min mamma hittade som ett slags jättestort kugghjul som hon dödade ormen med.

Slut.

2014-06-20



Jag önskar att denna spelas på min begravning.

Närå.

And what´s up; is he gay or is he not?
En vredgad gud ser ned från himmelen i förargat ursinne över midsommarblotet.


Mina ögonbryn smälte samman till någonting mycket märkligt och mycket mycket snuskigt.




Ett sällsynt exemplar av den exotiska tandblomman som bara växer i Amazonas mittersta punkt på en liten liten stubbe täckt av naturligt producerat sockervaddsliknande fluff, vi hade turen att hitta blomman just när den slog ut, vilket bara sker en gång vart fjärde århundrade.


 Jag och min siamesiska tvilling delar ett ångestfyllt ögonblick.







Det är inte lätt att vara en päronmänniska.



Grattis på midsommar, då.


2014-06-19

Ode till schizofreni

Jag hatar dig
Jag älskar dig
Jag saknar dig
Jag sörjer dig
Du plågar mig
Jag vill göra dig illa
Du gör mig illa
Du fattas mig
Vart tog du vägen?
Lämna mig inte
Jag behövde dig
Jag behöver dig
Din närvarande frånvaro
Är ett varande sår i min själ
Aldrig läkt
Ständigt infekterat

Jag saknar dig
Kom tillbaka
Älskade
Jag hatar dig
Vissa intyg, utlåtanden och beskrivningar från Soc är så väldigt sorgliga att jag får gråten i halsen.

2014-06-18

Ensam med en liten optikerfarbror i ett slutet rum utan fönster och han var väldigt intresserad av att prata om smörjvätskan i ögonen och hur ögonen måste smörjas och att omega 3 är kroppens smörjvätska och att ögonen behöver glid och att ögonen blir torra utan gliiiidvätska, att de behöver fukt, ja, ja de måste vara fuktiga för att fungera optimalt, mycket mycket fuktiga och våta, åh jaaa, vått ska det vara, riktigt vått och fuktigt så att det glider bra, välsmort och redo aaaaah så ja så kan den träng... eeeeh öööööh.... ojsan! Jag menar så att linserna kan sättas på ordentligt. Sättas på... riktigt ordentligt, hårt och bestämt och utan att fråga först jaaaaaa.... öh oj! Alltså man får inte vela med linser, då kan man... få... ont... eeeh... äh... (går ut ur rummet)

Närå. Det kan vara så att jag hittar på en smula. Fast han pratade lite väl mycket om välsmorda ögon.
Har tydligen gått och blivit en smula astigmatisk, har även tillskansat mig fler vita hår, ålderns höst smyger sig allt närmre, snart börjar jag skrika saker som: "DET VAR BÄTTRE FÖRR!" och "STÄNG AV DUNKA-DUNKAT!!" och "MÅSTE MAN SPÖKA UT SIG SÅ FÖRFÄRLIGT?!" och "RAPP? VAD ÄR DET?? HAN LÅTER JU SOM EN AUKTIONSFÖRSÄLJARE!! och "DET ÄR INGEN ORDNING PÅ DAGENS UNGDOM, STRYK ÄR VAD DE SKA HA!!!"
Fördomar om äldre? Näe. Inte det minsta. Vad får ni allt ifrån?
Jag är ledig så det berör mig icke men även om jag hade jobbat så hade jag sagt: HEJA SECO OCH ALMEGA! Äntligen gör facken något! Nu inväntar vi i förväntan strejk för sjuksköterskor och barnskötare också.

STREJK!



.
Om det inte finns någon mall för blankett kan en gå in och sno Soc´s och modifiera den till eget bruk, om en vet genvägen in *gnisslar ondskefullt*

2014-06-16

Hamnar en bit utanför samtalet när kollegerna drar sina roliga historier från barndomens utflykter med segelbåtarna och semesterresorna till Mallorca, å ja ba: "Eeeeeh... när jag var barn...? Hmm... tja; om vi hade tur blev det fläsk i ugnspannkakan, typ, så... näe, det blev aldrig några semestrar" olika falla ödets lott, det intressanta är hur det kan vara sådan skillnad, en osynlig men ändå järnfast ridå bildas ljudlöst i fikarummet mellan mig och de andra.
Pöh. Man blir sömnig av att spela Tetris.
 One down.



Seven hundred and ninety pages to go.


Hihi!



Jo tack. Jag har lagt märke till det. Genom nysning efter nysning. Kanske snittar på tio nysningar i minuten.

2014-06-12

Minns ni att jag kommenterade en gammal bekants rasistiska facebookstatus? Eller bekant och bekant; han var en barndomskompis till en av mina bröder, han var som en tredje brorsa lite grann på den tiden, hur som helst, ni minns? Nå; han har tagit bort mig som vän. Jag antar att han vill vara ifred med sin rasism utan att någon anmärker, han vill inte att någon pekar finger åt hans tro om att hela Östeuropas-, Afrikas-, Asiens- och Mellanösterns befolkning har som enda heta önskan att åka till Sverige och producera så mycket sopor som de bara kan för att sedan sprida omkring dem överallt och ingenstans enkom för att förtreta det svenska folket. Eller så lever de i välstånd i sitt eget land men åker till Sverige titt som tätt för att sätta sig på den iskalla marken och tigga ihop en halv mugg med enkronor - för att det är så kul! Eller så har de som sin mest brinnande passion i livet att åka till Sverige och stjäla alla jobb som stjälas kan, hela Mellanösterns syfte är att göra Sveriges ariska befolkning arbetslöst. Ingenting annat finns i deras medvetande än detta.

Jag raljerar; men förstå dumheten!

2014-06-08

Det är sorgligt när gamla bekanta som man upplevde som sympatiska, goa människor visar en öppet rasistisk sida, på facebook, i detta fall klagades det på ett överfullt soprum vilket tillskrevs "avskummet" det vill säga invandrare, ja de använde det ordet, även "svartskallar" förekom bland kommentarerna, dessa svartskallar producerar tydligen fyrtio ton mer sopor än vad vi arier gör och detta gör de enkom för att jävlas genom att sprida sitt hushållsavfall över våra rena, obefläckade ytor, ungefär så sarkastiskt svarade jag på inlägget med ett avslutande om att jag starkt ogillade deras rasistiska åsikter, för...

...jag kan inte hålla tyst, trots att det gäller gamla bekanta som jag ju tycker om, jag kan inte låtsas som ingenting för att inte röra upp arga känslor, för att inte bli de-friendad på fejjan - jamen ta bort mig då! Jag kan inte tippa på tå för er idioti, skärp er för fan och lyft blicken från ert inbillade hot, använd hjärnan till något intelligent. Jag accepterar inte någon form av idioti, inte någon form av hat eller mobbing, oavsett från vilken mun det än kommer.

2014-06-07

Jag blev faster idag. Jag är lättrörd när det gäller vissa saker, när jag fick messet befann jag mig i centrumet och började genast böla (inte fulgråtigt hulkande) av sinnesrörelse och glädje, men det visste ju inte förbipasserande. Jag är oförmögen till att hålla mina känslor inne, jag ser det som någonting bra; jag känner mina känslor när de är där, vilka de än är, hur ont eller skönt det än känns, I don´t dwell on things och jag är inte rädd för starka känslor, många människor är det, min egen moder till exempel och det är synd för det betyder att känslorna stannar kvar där inne, som i en tryckkokare och det gör inget gott för någon. Folk brukar säga att jag har ett väldigt uttrycksfullt ansikte och det stämmer; jag har inget som helst pokerface, mina känslor syns tydligt i mina ögon.
"fas 3" låter som någonting sprunget ur nazityskland: fas 3, den slutgiltiga lösningen.

2014-06-04

Har ni någonsin känt smaken av gräs, ungdom, lakrits eller gummibjörnar i ert vin? VA?! INTE?!

Skämt å sido. Jag tror knappt att någon känner dessa smaker förutom sådana med exceptionellt känsliga smaklökar. På var och varannan flaska står det "ungdomlig smak" och jag undrar i mitt stilla sinne; vad är en ungdomlig smak och hur smakar ungdomen? Tänk nu inget snuskigt era små pervon!
Bigarråer får det att klia i min gom.
Hejsan

Det är något jag inte begriper och det är inglasade balkonger. Man har en balkong för att man ska kunna gå ut på den och alltså vara utomhus, när man glasar in den blir den ett så kallat "uterum" och då är den ett slags mellanting mellan inne och ute, du kan inte använda den som ett riktigt rum ej heller är det en utomhusplats och jag tycker att hela syftet med balkongen går förlorat när man glasar in den, det ter mig helt meningslöst, jag kan ju lika gärna sitta just inomhus framför min fönsterruta, det är i sådana fall ungefär samma sak som att sitta på en inglasad balkong.

2014-06-03

Det florerar en svag doft av kräks i mötesrummet :-/ *kväljs*
Jag hoppas vid Allah att det inte kommer att förekomma några larviga gruppuppgifter på mötet för jag skyr det likt en katt skyr ett tvingande bad. MJAOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUU!!! och en massa desperat och vilt klösande på duschdraperiet tills någon lyckas tvinga ned mig i vattnet och jag flyger upp, som en superkatt, som ett suddigt streck och gömmer mig inuti underredet på soffan.

Vad det är med mig idag? Ingenting. Jag idkar en överdos av trams bara.
Ska på ett långt möte strax å ja ba: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! *skrik som av någon fallande ned i en djup avgrund*

"En avgrund är antingen väldigt djup eller väldigt hög beroende på varifrån man ser den" uppfann just ett klyschigt ordspråk som kan hänga på någons vägg i form av sådana där träbokstäver som jag föraktar.

Ignorera mig.
De rensar avlopp i huset bredvid mitt kontor, det stinker värre än en hundskit gömd i gardinfållen och jag undrar; hur står arbetarna ut med lukten? Vänjer man sig någonsin? Har de ansiktsmask? Är deras yrkestitel "kloaksanerare" eller kanske "kloaktekniker"? Mm jag retar mig på löjliga omskrivningar av yrken.
Är okristligt sugen på godis.

Over and out.

2014-06-02

Giiiih! Bad case of RLS goin´on = Restless Legs Syndrom

2014-06-01

Jag finner något osunt i att en vuxen man väljer att klä sig uteslutande i gult och är sambo med en apa. Nej. Jag menar inte Michael Jackson, jag tänker på "Mannen med den gula hatten" i "Nicke nyfiken".

En studie i tristess.

Upplever en ytterst tråkig dag.