2016-07-30

Alltså folk på flashback... "jag och tjejen tog 120 mg. MDMA och drack sju starköl, efter en stund sa det pang och det svartnade för ögonen och vi kunde inte gå, kräktes rakt ut och fick panikångest, vad gick fel? Varför blev det så här?"

Man ba:






Felet var att ni tog MDMA!


...
Den topphurtiga rekryteringsmänniskan i sin alerta, hungriga och drivna blus:

- Så, om du skulle lyfta fram en egenskap hos dig själv som du tycker är riktigt bra, någonting som du själv tycker att du är speciellt bra på, vad skulle det vara?
- Att uthärda exceptionellt svår ångest.
- ... (stirrar) ...eeeeh... haha jaha ja...okej, emm... men jag vill tacka dig för att du kom och vi hör av oss när vi har avslutat rekryteringsprocessen.

Nejrå. Ovanstående är påhittat. Men tänk om. Tänk om!






...

2016-07-29

De tänkte inte på viruset (Världarnas krig)



De är överlägset intelligenta och har skapat maskiner vars teknik övergår vårt förstånd, de har listat ut hur man färdas miljarder ljusår genom yttre rymden, de har uppfunnit energisköldar som kan stå emot  atombombsexplosioner, men de tänkte inte på att de kan bli smittade och sjuka av en okänd planets virus. Är inte det lite konstigt?

Gårdsmaffian

Varenda jävla gång som man går ut så sitter de där, gårdsmaffian, och tittar och dömer i tysthet, tills man har passerat hushörnet, då börjar käftarna glappa. Jag vet. Jag har hört dem. Dem ovetandes. De har sitt revir snett under min balkong vid gårdsmöblerna och de kan inte se mig när jag sitter där och en gång hörde jag dem prata om mig och hunden;
- Hon där uppe vet du, hon kan ju inte kontrollera hunden! Jag har sagt det åt henne att hon borde gå en hundkurs men hon bara rycker på axlarna, så dåligt!
- Ja och varje jävla gång man möter dem så skäller den där hunden 'bäff! bäff! bäff!' (härmar) och hon bara 'öööööh oj då sluta nu' (härmar med efterbliven röst)


I efterklokhetens sken borde jag ha rest mig upp och gjort mig synlig och sagt:
- Hej. Vad tråkigt att ni tycker att hunden och jag är dåliga, men vet ni vad som är ännu mer dåligt? Att ni sitter här och snackar skit.

Fatta minerna! Fatta!!

I stället har jag slutat hälsa, jag bara glor tillbaka och går förbi.

Moth; The Revenge

När man behöver gå på toa och vet att Malen väntar på en där inne. Väntar och gnider sina mundelar mot varandra. Bidar sin tid. Ägnar sig åt förberedande aktiviteter. Ser sig omkring med sitt pälstäckta odjurshuvud, hela tiden arbetande med mundelarna. Tålmodigt.



Vittnen rapporterar skrik från lägenhet, polis efter att ha slagit in dörren ba; eeeh, det var en nattmal som flög in via toalettfönstret och därefter rakt in i ansiktet på målsäganden...

Igår utkämpade jag en strid på liv och död mot ett odjur som oinbjudet flög in genom mitt badrumsfönster. Jag gick bärsärkagång mot det med en skurmopp som vapen, det gav igen genom att upprepade gånger flyga rakt in i ansiktet på mig, till slut tystnade det och försvann in under tvättmaskinen och jag trodde mig ha gått segrande ur kampen... men så nu i morse, när jag böjde mig ned för att ta upp en schampoflaska, så mötte jag till min stora förskräckelse två gigantiska facettögon, den bara satt där och betraktade mig, liksom; GODMORGON MOTHERFUCKER HEHEHEHE!!!!

2016-07-28

Är det någonting som jag ogillar så är det omatchande golv. Slut på meddelandet.

2016-07-21

Jag har skaffat Pokémon-Go till min son vilket gör att en vanlig promenad till Hemköp tar en timme pga. alla jävla pokemons


I natt drömde jag att min sons gula, radiostyrda bil, som samtidigt var en spindel, attackerade mig och sedan började brinna.

2016-07-18

Nu är hunden hos sin originalflock, hon blev jätteglad när de hämtade henne, men jag blev väldigt ledsen. Rummen ekar tomma. Inget mer tickande av klor, inget boffande, ingen varm liten kropp mot mina knän om natten, å andra sidan inga nedkissade madrasser eller bajs i köket eller attackerade grannar och bitna barn, men ändå, det är så tomt och tyst och jag gråter som en unge vars hamster just dött, typ. Det är väl kanske larvigt eftersom jag är vuxen, men jag vet inget annat sätt.

2016-07-16

ja pussade på dej


Bebisen e trött


Ghost-Kurt is my boyfriend


I natt drömde jag att jag blev tillsammans med Kurt Cobains ande, vi var jättekära i varandra men jag visste inte om jag verkligen var med Kurts ande eller om jag hade fått en psykos. Det ni!



2016-07-14

Glad Viktoriadag.

Jag är inte någon aktiv motståndare till kungahuset, jag anser blott att det är en rätt märklig institution anno domini 2016, för tänk efter; kungligheterna är ju ett slags fångar, lyxfångar, förvisso, men de är likväl fångar, samhällets fångar, de är på sätt och vis berövade vissa mänskliga rättigheter; de föds in i sin roll vare sig de vill det eller inte, hela deras liv är utstakat från den sekund som spermien möter ägget och de har inget val (jo de kan abdikera men ni fattar). Kungen kanske ville bli rörmokare egentligen och Viktoria kanske vill vara civilekonom och bo i ett helt vanligt rött hus med vita knutar, men hon är tvungen att sitta där på sin guldstol den fjortonde juli varje år och le, vare sig hon vill det eller inte, oavsett om hon egentligen kanske bara har lust att inte göra så stort väsen av sin födelsedag det här året och i stället vara hemma och äta en bit tårta efter maten och sedan titta på Netflix, nej hon måste sitta där och se tacksam och glad ut medan världen tittar på och analyserar varje muskelrörelse, underhåll oss för i helvete, se glad ut för fan vi vill trycka upp detta firande i ditt ansikte och det faktum att vi firar snarare för vår egen skull än för din det är helt betydelselöst. Det blir liksom lite freakshow-medeltida-gladiatoruppvisningskänsla över det hela.
En fångad fågel i en gyllene bur. Eller en person med ett väldigt, väldigt saftigt socialbidrag.

Jag tycker inte synd om dem på det vis att jag blir ledsen i ögat över att en del av min skatt går till Carl-Philips nya Ferrari, mer så att jag anser monarkin vara ett förlegat statsskick ehuru det förvisso innebär fina och sammanbindande traditioner för folket, och mer så att om man nu ska ha en lyxfånge att representera Sverige då ska väl bara den få leva i lyx och de andra leva som resten av oss i stället för att vältra sig i Indisk siden och champagne på vår bekostnad.

Ryska posten

Det finns på riktigt ett bemanningsföretag som heter Ryska Posten. Ryska Posten. Är det en prostitutionsfirma? Nej. Är det en eskortfirma? Nej. Är det ett porrbolag? Nej. Det är ett helt vanligt bemanningsföretag.

Hur reflekterade man när man namngav sitt företag? Hade man aldrig gått i mellanstadiet och lekt just ryska posten på klassfesten; handtag, famntag, klapp eller kyss? Var man omedveten om denna lek vid namnvalet eller var det ett medvetet val så att folk ska lägga märke till och komma ihåg företaget ifråga? Det kan i så fall visa sig vara ett misstag, ty andra seriösa firmor reflekterar nog bort att hyra in personal från Ryska Posten på grund av den negativa, pinsamma klangen; "Varifrån har ni hyrt in er vikarie?", "Från Ryska Posten" (tystnad) "Hahahaha va?" eller alternativt "Hahahaha vilka 'tjänster' utför hen förutom att sitta i receptionen? *blink-blink*




2016-07-13

Tandkräm


Få är så begeistrat lyckliga som människor i tandkrämsreklamer. 



2016-07-12

Uppdatera status förihelvete

Man kan statusuppdatera sin skajp också. Man kan statusuppdatera allt. Statusuppdatera din toalett. Statusuppdatera din binda.



Tack så jävla mycket för hjälpen

Och god eftermiddag förresten, hjärnan gör sitt yttersta för att jobba sig upp till panikångesttillstånd, det den inte förstår är att det ej gör någon nytta att göra kroppen stel och orörlig och låta den sitta paralyserad i soffan och stirra rakt fram medan hjärnan spelar upp film efter film inuti kraniet, katastroffilmer, naturligtvis, den här hjärnan har ett helt lagerhus till bredden fyllt av dylika långfilmer så väl som serier, följetonger och dokumentärer.

2016-07-02

Lilla dogghjärtat

Jag älskar den här doggen!!
Nu är det så att det är inte min dogg egentligen, det är min brors, den friska, och hans ex-fru's. De kan inte behålla henne pga. ekonomi etc. och de ville att jag skulle ta över henne - det vill jag också - men! Jag har nu kommit in på utbildning och kommer att behöva arbeta ca. 3 dagar i veckan, jag har definitivt inte råd att betala hunddagis och ens om jag hade det så skulle det inte fungera eftersom jag inte har något körkort, dessutom är min pojkis allergisk mot henni... inte så farligt allergisk, men ändå, liksom.

Jag är ju förälskad i den lilla damen nu 



Fatshame

"Jamie Oliver granskar - äter du dig till döds" är det mest fatshamande program som jag sett på länge 

2016-07-01

Venlafaxin åt folket! Eller, nej förresten.

Tjohopp

Jag har fått en ny medicin insatt och den heter Venlafaxin, det är en liten jäkel som ska höja inte bara serotoninet utan även noradrenalinet, jag har hört mycket om detta medikament och om hur fruktansvärt det är, att det känns värre än en tjack avtändning att bruka den etc. men jag känner inget sådant, jag känner mig så som jag gjorde innan jag drabbades av panikångest så jag antar att jag faktiskt har en noradrenalinbrist.
De som tar Venlafaxin utan att ha brist på detta, ja, för dem blir det ju katastrofalt fel. Naturligtvis testar man inte vad man har brist på innan man skriver ut SSRI och SNRI hej vilt, vilket är helt galet för det är ungefär som om man skulle skriva ut insulin till folk som inte har diabetes utan bara en generellt pendlande blodsockerkurva.

Nu vet jag inte om det ens går att testa om man har serotonin eller noradrenalinbrist men faktum kvarstår att man som psykolog eller allmänläkare inte kan se det på sin patient.